Eenmalig Welkomstaanbod!

Je hebt mijn e-book waarschijnlijk gedownload omdat je al langere tijd op zoekt bent naar manieren om van terugkerende blessures af te komen. Mijn e-book gaat daar zeker in helpen maar hoe zou je het vinden als je toegang zou krijgen tot 12 krachtige oefeningen waardoor je precies weet waar jij je aandacht op moet richten en hoe het komt dat je telkens geblesseerd raakt?

Omdat jij zojuist mijn e-book hebt aangevraagd geef ik je een eenmalig aanbod om voor een fractie van de prijs deel te nemen aan de online training “Ontdek je Prestatie Killers”. Zodra je deze pagina wegklikt, verdwijnt het aanbod. Lees hieronder meer.

Ontdek je “prestatie killers”

De online training waarin je leert over Blessurevrij Hardlopen

  • Wil je beginnende pijntjes in de kiem kunnen smoren zodat je niet geblesseerd langs de kant hoeft toe te kijken?
  • Wil je beginnen met hardlopen maar weet je niet goed waar je moet beginnen of ben je bang voor het “Blessure-Beest”
  • Wil je jouw lichaam omvormen tot een volwaardige sportmachine die constant draait en prestaties kan blijven leveren?
  • Wil je weten hoe jij jouw lichaam beter kunt trainen zodat je sneller of eindelijk eens wat langer kunt lopen?

Iedereen kan hardlopen. Niemand is echter graag geblesseerd. Gezond en blessurevrij hardlopen is snel en makkelijk te leren.

Waarom meedoen aan de training Ontdek je Prestatie Killers

Wat me tijdens mijn rondjes vooral opvalt is de gebrekkige techniek van andere lopers. Als ik dat zo aanschouw is het wachten op blessures. Dat is niet waar je op zit te wachten toch…? Raak je ook zo gefrustreerd als je moet toekijken met een blessure?

Sinds 2016 ondersteun ik sporters met het gezond en sterk houden van het lichaam. Wat me vooral opvalt is de focus en het heilige geloof in trainingsschema’s, schoeisel en sporthorloges. Hoe ingewikkelder de gadget, des te beter de prestatie… toch?

Dat is echter lang niet altijd handig en de meest logische aanpak. Wanneer je lichaam namelijk vol zit met ‘prestatie-killers’ levert dat weinig vooruitgang op en is dat verspilde moeite. Werk eerst aan de fundering van het huis voordat je aan het dak begint.

Wist je dat je jouw ‘houding’ (en daarmee je prestaties) soms letterlijk binnen een korte tijd kunt veranderen? Met slechts kleine aanpassingen?

Ik ben me daarom gaan specialiseren op het verhelpen van hardloopblessures en pas deze kennis op dagelijkse basis in mijn massagepraktijk toe.

Vanuit mijn ervaring als Obstacle Racer en Marathonloper kan ik jou precies vertellen WAT (kennis) er niet goed werkt, HOE (praktijk) het wel zou moeten werken en nog belangrijker: WAAROM (mechanica) dat werkt.

Wat anderen vinden van mijn werk en de training

Hanneke

André

Richard

Leer moeiteloos meters maken met
de training “Ontdek je prestatie killers”

N

Ontdek je eigen 'prestatie-killers'

N

Manieren hoe jij jouw pijn en blessures kunt verhelpen

N

Inzichten hoe jij verder en sneller kunt leren lopen

N

Als je geen genoegen wilt nemen met het advies "Stop maar met hardlopen"

N

Maak een trainingsschema wat werkt (en dagelijks maar 10 minuten van je tijd kost)

Veel gestelde vragen over de online training “Ontdek je Prestatie Killers”

Ben ik na deze training van al mijn blessures af

Nee, dat niet. De training geeft je de mogelijkheid hier korte metten mee te maken. Je zult echter zelf thuis aan de slag moeten gaan met de uitkomsten van de training en je eigen “Prestatie-Killers”.

Het ligt helemaal aan je motivatie en de ernst van je blessure hoe snel dat kan gaan. Diverse van de 12 standaarden is een ‘ja-nee’ kwestie. Je doet het wel of niet. Anderen standaarden hebben wat meer tijd nodig om aan te passen.

Voor wie is deze training het meest geschikt

Er is geen instapniveau om deel te nemen aan deze training. Of je nu al jaren loopt of op het punt staat te beginnen met hardlopen, deze training geeft je informatie hoe jouw lichaam er op dit moment voorstaat. De training legt de basis onder een gezonde hardloop-carrière.

Je komt erachter welke spieren of gewrichten de meeste aandacht moeten krijgen om blessurevrij te worden en te blijven. Daarnaast is het aanpakken van de “Prestatie-Killers” ook de sleutel naar het lopen van snellere tijden en langere afstanden.

Wat is er vernieuwend aan deze training

Bij veel clinics staat de looptechniek zelf centraal. Bij een fitness programma of een fysiotherapeut krijg je oefeningen mee die voor sterkere spieren moeten zorgen.

In deze training staan beide centraal. Pas als je houding en je lichaam ‘klaar zijn’ om gezond te kunnen bewegen kunnen we kijken naar de techniek van het lopen zelf. In deze training geef ik je handvatten om te kijken hoe jij je leefstijl, houding en techniek kunt gaan verbeteren.

Wat heb ik geleerd na afloop van deze training

Aan het eind van de training kun jij aan de hand van de 12 oefeningen voor jezelf een strategie opstellen. Puntsgewijs kun je thuis aan de slag gaan om van elke ‘onvoldoende’ op te trainen naar een ‘voldoende’ en naar een ‘goed’ met als uiteindelijke doel een ‘uitmuntend’ op alle 12 de oefeningen.

Wat heb ik nodig om deel te kunnen nemen aan de training

Feitelijk niets. Je krijgt van mij alle materialen die je nodig hebt om de 12 oefeningen te doorlopen. 

Trek (sport)kleding aan die makkelijk zit. Er zitten oefeningen bij waarbij je wel kunt gaan zweten. Zorg verder voor wat beweegruimte om je heen. Een yogamatje is handig maar niet noodzakelijk.

Je kunt het notitieboek downloaden en daarin staan verwijzingen naar de video trainingen. Het hebben van een Wifi-verbinding is wel handig maar niet noodzakelijk. 

Gaan ik ook hardlopen tijdens de training

Om goed en blessurevrij te kunnen hardlopen moet je eerst weten welke spieren en gewrichten je daarin tegenhouden. Aan de hand van 12 oefeningen nemen we door wat die voor jou zijn. Als je daar tijd en aandacht aan gaat besteden zul je sprongen vooruit gaan maken.

Tijdens deze training gaan we wel springen en landen en actief bewegen. Hardlopen zelf valt buiten deze training.

Is er de mogelijkheid na de training extra begeleiding te krijgen

Jazeker. Met de resultaten van de training en de Bundel “Vernietig je Prestatie Killers” kun je thuis zelf aan de slag gaan.

Ik hoor wel terug dat mensen het prettig vinden hierin begeleid te worden. Daarom kun je na afloop van je training een werkplan op maat laten opstellen. Op basis van jouw Prestatie Killers stel ik een plan op van 28 dagen waarin je met de oefeningen uit de Bundel aan de slag gaat.

Op die manier raak je niet het overzicht kwijt. Ik selecteer de oefeningen die op dit moment voor jou het meeste resultaat gaan opleveren. Ik weet welke combinaties over een langere periode het meeste resultaat opleveren. 

Daarnaast kun je ook voor een groter traject kiezen waarin ik je persoonlijk begeleid hier in mijn praktijk waarbij ik een combinatie maak van massage behandelingen en sportbegeleiding.

Meld je direct aan voor de Training “Ontdek je Prestatie Killers”

Praktijk informatie:

Openingstijden:
Maandag, Dinsdag en Vrijdag: 09:00 t/m 17:00

Woensdag en Donderdag: 09:00 t/m 22:00

06 – 149 539 76
Dennewitjeshof 25
3544 VN  Utrecht

Dennewitjeshof 25 3544 VS Utrecht

Wat anderen vinden van mijn werk en de training

Marco

Dennis

Petra