Foamrol hacks – 6 technieken die je móet kennen om zorgeloos te kunnen hardlopen!

Direct weten waar je moet beginnen?

In de video zie je hoe ik met een foamroller de 6 belangrijkste spiergroepen van het hardlopen soepel en klachtenvrij hou. Op basis van mijn ervaring als sporttherapeut en marathonloper weet ik namelijk op welke manier en op welke plek ik mijn lichaam moet verzorgen. Maar jij denkt nu misschien niet waar je moet beginnen. Pas als je weet wat je startpunt is, kun je naar je einddoel toewerken.

Om die reden heb ik een online training “Ontdek je Prestatie Killers” ontwikkeld zodat jij erachter komt wat je startpunt is. Het merendeel van de deelnemers aan de workshop heeft binnen 30 dagen aanzienlijk minder last van blessures en lopen nu sneller en verder dan ooit te voren. Ik de techniek, jij de prestaties!

Wil je de beste begeleiding?

Ben je tevreden over je prestaties en je conditie maar ben je wél benieuwd op welke manier je meer tijd en aandacht kunt besteden aan het soepel en klachtenvrij houden van je lichaam? Wil je dat alleen niet zelf uitvogelen maar wil je daar hulp en begeleiding bij?

Ga dan voor het Stap voor Stap Traject. Dan is dit het meest complete programma wat je tegen gaat komen (inclusief de online training “Ontdek je Prestatie Killers”). Ik heb mijn beste behandeltechnieken en thuisoefeningen van de afgelopen jaren gecombineerd in dit traject. Daarnaast geef ik tips en adviezen om het beste uit je lichaam te halen op gebied van trainingsbelasting en intensiteit. Je profiteert van 3 jaar praktijkervaring en kennis van een expert in blessurevrij hardlopen.