Sporttherapie in Utrecht bij VolDaan Massagepraktijk.

Voor een professionele begeleiding vanaf het begin van je blessure tot aan volledig herstel Boek direct je afspraak
9

Kan jij door toedoen van een blessure een tijdje niet meer sporten?

Heb je netjes alle adviezen opgevolgd maar heb je toch het idee dat er ergens ‘nog iets zit’ waardoor je niet voluit durft te gaan tijdens je training?

9

Ervaar je al enige tijd last van klachten die telkens terugkomen?

Vervelend is dat. Ben je bijna volledig hersteld en word je telkens weer terug geworpen zodat alles weer van voor af aan begint?

9

Heb je het idee dat je oorspronkelijke klachten zijn uitgebreid naar andere plekken in je lichaam?

Ben je bijvoorbeeld door een val verkeerd terecht gekomen waardoor je in eerste instantie alleen last had van je knie of heup, maar heb je nu het idee dat je daar ook nog eens rugklachten bij hebt gekregen?

Stel je eens voor hoe het voor jou zou zijn als jij weer volledig pijnvrij en optimaal kan bewegen…

Als atleet, wedstrijdsporter of fanatieke beweger is er niets zo belangrijk als pijnvrij en optimaal kunnen bewegen. Op deze manier kunnen we het beste uit onszelf halen en onze sportieve prestaties keer op keer verbeteren. Toch is pijnvrij bewegen en sporten niet altijd vanzelfsprekend.

Ben jij sporter en heb je al enige tijd last van pijnklachten of blessures zoals bijvoorbeeld lage rugpijn of nek- schouderklachten?

Sporttherapie bij VolDaan Massagepraktijk in Utrecht ondersteunt jou in de periode van herstel en zorgt ervoor dat je straks weer optimaal aan de training of start staat.  Hierbij werken we niet alleen aan een spoedig herstel van de blessure, maar kijken we ook naar hoe deze is ontstaan.

Een blessure kan worden veroorzaakt door invloeden van buitenaf, maar kan ook te wijten zijn aan een verkeerde lichaamshouding of onjuist gebruik van de spiergroepen. Sporttherapie bij  VolDaan Massagepraktijk in Utrecht helpt je daarbij.

“Topsportbegeleiding voor de amateursporter”

Dat is waar ik voor sta met mijn Sporttherapie bij VolDaan Massagepraktijk

Sporttherapie het beste medicijn tegen sportblessures

Het plezier en de vrijheid die ik voel als ik aan het sporten ben, geef ik graag door aan anderen. De manier hoe ik mijzelf van de kleinste pijntjes af hielp na mijn knieoperaties was voor mij de reden om een opleiding tot Sportmasseur en vervolgens tot Sporttherapeut te gaan volgen. Gaandeweg ben ik me gaan specialiseren op het behandelen van sportblessures.

Naast het verhelpen van sportblessures zie ik een grote behoefte om sporters te helpen om soepeler, sneller en sterker te worden. Veel sporters zoeken naar manieren om hun eigen prestaties te verbeteren

Je kunt een professionele begeleiding verwachten vanaf de beginfase van de blessure tot aan een volledig herstel. Daarbij bied ik je ondersteuning in hoe het beter kan én hoe je in het vervolg nare sportblessures kunt voorkomen.

Bij VolDaan Massagepraktijk in Utrecht ben je aan het juiste adres voor een volledig herstel van je sportblessures

Sneller herstel na sportblessures

In de meeste gevallen nemen we niet de tijd die nodig is om het lichaam goed te laten herstellen. We beginnen weer te snel waardoor de weefsels die net beginnen aan te sterken weer stuk gelopen of getrokken worden. Met de juiste combinatie aan technieken samen ben je snel in staat in functioneel te gaan bewegen zonder de kans te lopen alles direct weer stuk te maken. 

Niet alleen de plek van de blessures zelf krijgt aandacht

Het lichaam functioneert als geheel en werkt met elkaar samen. Door alleen te focussen op de blessure zelf zien we vaak veel verstorende factoren die voorspoedig herstel in de weg staan over het hoofd. Sporttherapie kijkt breder dan een sportmassage. Ik kijk naar het gehele lichaam waardoor functioneel herstel sneller bereikt wordt. Grote kans namelijk dat je herstel vertraagd wordt door overbelasting of verkeerd gebruik van je lichaam.

Je leert in de toekomst hoe je blessures kunt voorkomen

Niets is vervelender dan afhankelijk te zijn van anderen. Tijdens mijn behandelingen leer ik jou de skills die je nodig hebt om goed voor je lichaam te zorgen waardoor je in de toekomst eerst zelf kunt kijken hoe je kunt herstellen van kleine blessures. Scheelt weer een tripje naar de masseur (en vooral een paar centen 😉 )

Ervaringen van mijn klanten

Daan is een zeer correcte jongen, die op een prettige manier masseert en goed luistert naar eventuele klachten of aandachtspunten. Ik merk door de massages echt een verschil in soepelheid van mijn spieren en herstel na zware inspanningen. Hierdoor voel ik mij fitter en hebben mijn trainingen nog meer effect.

De rust, het enthousiasme en het gevoel voor de spieren waarmee Daan werkt zorgen ervoor dat ik iedere keer met een goed gevoel van de tafel af stap. Frank

Wielrenner, NL-Kampioen Masters 30+

Daan weet in zijn benadering de perfecte balans te vinden tussen professionaliteit en betrokkenheid, waardoor direct een prettige en ontspannen sfeer ontstaat.

De massage is zeer doeltreffend en erg schappelijk geprijsd. Een absolute aanrader om te onthaasten en je spieren na hard werken de aandacht te geven die ze verdienen. Thijs Sikking

Crossfitter

Hoe werkt Sporttherapie bij VolDaan Massagepraktijk?

Ben je op zoek naar sporttherapie in Utrecht? Neem dan eens vrijblijvend contact op met VolDaan Massagepraktijk. Samen met jou bespreek ik graag een persoonlijke en op maat gemaakte behandeling die je niet alleen beter, maar ook sterker maakt.

Elk lichaam is anders en zo ook elke blessure – er is geen standaard aantal behandelingen. Ik geloof dat regelmatig onderhoud blessures buiten de deur houdt. Daarom heb ik het Massage-Abonnement ingevoerd. Samen bekijken we hoe ik jou het beste kan helpen, zodat jij de beste begeleiding krijgt. 

Door een massage te zien als onderhoud voorkom je grotere blessures. Vergelijk het met de jaarlijkse APK-Keuring van de auto. Door regelmatig je lichaam te laten verzorgen voorkom je dat kleine kwaaltjes jouw sportplezier niet in de weg staan.

Je kunt bij VolDaan kiezen uit een Maand- of Weekabonnement of losse massages. De sporttherapeutische massagebehandelingen zijn speciaal gemaakt om ervoor te zorgen dat jij blijvend van je pijnklachten af komt zodat jij  weer pijnvrij kunt sporten.

Ik masseer stijve en pijnlijke spieren en verminder de pijn in en rondom je gewrichten. Ik leer je hoe jij er in de toekomst vervolgens zelf voor zorgt dat kleine pijntjes geen grote pijntjes worden.

Ben je
herstellende van een langdurige sportblessure naar aanleiding van
overbelasting?

Neem dan eens vrijblijvend contact op met VolDaan Massagepraktijk voor sporttherapie in Utrecht. Aan de hand van een op maat gemaakt behandelplan help ik je snel weer op de been en kun je jouw sport uitoefenen op de manier zoals dat bedoeld is.

Ervaringen van mijn klanten

Daan helpt mij al een tijdje met mijn rug-nekklachten. Hij maakt een helder plan, legt goed uit wat hij gaat doen en houdt de pijn binnen het redelijke. Daarnaast ervaar ik hem als iemand bij wie je je snel op je gemak voelt, ook belangrijk voor de ontspanning. Als je een professionele masseur zoekt, bel Daan 😉 Lianne Janssen

Administratief medewerker

Was een erg professionele behandeling. Alles goed uitgelegd waarom hij een bepaalde handeling deed. Binnen korte tijd had hij mijn pijnplek gevonden. Verder ook tips gegeven ivm me sport en voorkomen van spierpijn Bryon Kiefer

Crossfitter en oud-profvoetballer

Hele kundige en gerichte massage gehad van mijn schouders en nek om de ergste klachten direct te verminderen. Marlies Mulders

Triatlete

Vraag volledig vrijblijvend een gratis intake gesprek aan:

Praktijk informatie:

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
10:00 t/m 17:00

Woensdagavond
19:30 t/m 22:00

06 – 149 539 76

Dennewitjeshof 25
3544 VN
Utrecht

Dennewitjeshof 25 3544 VS Utrecht

Annuleringsregeling:

Voor elke behandeling reserveer ik tijd. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen binnen 48 uur. Indien dit niet binnen 48 uur wordt afgezegd of je jouw afspraak mist, zal ik mijn tijd in rekening brengen.

Blijf je last houden van pijnlijke spieren of gewrichten tijdens het uitvoeren van jouw sport na een blessure?

Met Sporttherapie zorg ik er voor dat deze blessures volledig genezen en in het vervolg voorkomen kunnen worden. Op deze manier wordt jouw lichaam niet alleen sterker, maar kun je jouw sportieve prestaties in het vervolg nog beter uitvoeren.