Sportmassage in Utrecht bij VolDaan Massagepraktijk

Verklein de kans op blessures en herstel sneller na zware inspanning
Boek direct je afspraak
9

Ervaar je enkele dagen na het sporten behoorlijke spierpijn?

Vervelend is dat. Na een zware workout kun je vaak totwel 3 dagen erna last blijven houden van stijve en stramme spieren. Dat staat een nieuwe dag sporten vaak in de weg.

9

Duurt jou herstel van een blessure langer dan verwacht?

Merk je dat je niet voluit kunt gaan met het sporten omdat je telkens last blijft houden van kleine pijntjes en kwaaltjes. Maak je je zorgen dat je blessure terugkomt?

9

Heb je over het geheel veel last van spierspanning?

Heb je voortdurend een opgejaagd gevoel waardoor je niet lekker in je vel zit. Heb je last van deadlines, werkstress of andere klachten die ervoor zorgen dat je continu pijnklachten voelt in je lichaam?

Stel je eens voor het voor jou zou zijn als je geen spierpijn meer zou hebben…

Een sportmassage werkt positief in op de doorbloeding van de spieren. Zeker na een zware inspanning of een heftige training is dit een weldaad voor ons lichaam.

Bij VolDaan Massagepraktijk in Utrecht ben je aan het juiste adres voor een professionele sportmassage ter ondersteuning van allerlei sporten. Maar wat is een sportmassage eigenlijk en in elke fase van de training kun je dit het beste toepassen?

Een sportmassage is eigenlijk altijd een weldaad voor je lichaam, of je nu actief sport of niet. Het houdt je in balans en zorgt voor een herstel van je balans.

“Topsportbegeleiding voor de amateursporter”

Dat is waar ik voor sta met mijn sportmassages bij VolDaan Massagepraktijk

Sporten zonder Rem dmv Sportmassages

Het plezier en de vrijheid die ik voel als ik aan het sporten ben, geef ik graag door aan anderen. De manier hoe ik mijzelf van de kleinste pijntjes af hielp na mijn knieoperaties was voor mij de reden om een opleiding tot sportmasseur en vervolgens tot Sporttherapeut te gaan volgen. Gaandeweg ben ik me gaan specialiseren op het behandelen van sportblessures.

Naast het verhelpen van sportblessures zie ik een grote behoefte om sporters te helpen om soepeler, sneller en sterker te worden. Veel sporters zoeken naar manieren om hun eigen prestaties te verbeteren. Ik zelf ook. Geen enkel obstakel dat mij in de weg staat. Ik analyseer het probleem, maak een strategie en ga aan de slag. Er is altijd een manier om te komen tot het gewenste resultaat.

Bij VolDaan Massagepraktijk in Utrecht ben je aan het juiste adres voor een professionele sportmassage ter ondersteuning van allerlei sporten

Sneller herstel na spierpijn

Doordat de afvalstoffen in ons lichaam en spieren sneller kunnen worden afgevoerd na een massage, kunnen ze sneller herstellen en verminder je de kans op blessures of spierpijn dus aanzienlijk. Het is dan ook niet voor niets dat veel sporters baat hebben bij een stevige en doelgerichte massage na een wedstrijd of training.

Sneller herstel na operaties

Ook als je herstellende bent van een blessure of medische ingreep kan een sportmassage bij VolDaan Massagepraktijk in Utrecht je weer snel op de been helpen. Doordat de doorbloeding met deze stevige massages wordt gestimuleerd en verbeterd, zal het herstel vele malen sneller en effectiever verlopen.

Voorkom verrekking of overbelasting

Je profiteert niet alleen van een betere doorbloeding van de spieren in je lichaam, maar voorkomt ook overbelasting doordat de afvalstoffen sneller en effectiever afgevoerd kunnen worden.

Ervaringen van mijn klanten

Daan is een zeer correcte jongen, die op een prettige manier masseert en goed luistert naar eventuele klachten of aandachtspunten. Ik merk door de massages echt een verschil in soepelheid van mijn spieren en herstel na zware inspanningen. Hierdoor voel ik mij fitter en hebben mijn trainingen nog meer effect.

De rust, het enthousiasme en het gevoel voor de spieren waarmee Daan werkt zorgen ervoor dat ik iedere keer met een goed gevoel van de tafel af stap.

Frank

Wielrenner, NL-Kampioen Masters 30+

Daan weet in zijn benadering de perfecte balans te vinden tussen professionaliteit en betrokkenheid, waardoor direct een prettige en ontspannen sfeer ontstaat.

De massage is zeer doeltreffend en erg schappelijk geprijsd. Een absolute aanrader om te onthaasten en je spieren na hard werken de aandacht te geven die ze verdienen.

Thijs Sikking

Crossfitter

Hoe ga ik te werk en wat kun je van mij verwachten?

Of je nu extreme spierpijn hebt na inspanning, sportblessures wilt voorkomen of het herstel daarvan positief wil beïnvloeden – je mag altijd een intensieve sportmassage verwachten. Ik pas altijd de behandeling aan jouw lichamelijke klachten aan. Op deze manier kun je als sporter extra veel voordeel halen uit de sportmassage zelf.

Elk lichaam is anders en zo ook elke blessure – er is geen standaard aantal behandelingen. Ik geloof dat regelmatig onderhoud blessures buiten de deur houdt. Daarom heb ik het Massage-Abonnement ingevoerd. Samen bekijken we hoe ik jou het beste kan helpen, zodat jij de beste begeleiding krijgt. 

Door een massage te zien als onderhoud voorkom je grotere blessures. Vergelijk het met de jaarlijkse APK-Keuring van de auto. Door regelmatig je lichaam te laten verzorgen voorkom je dat kleine kwaaltjes jouw sportplezier niet in de weg staan.

Je kunt bij VolDaan kiezen uit een Maand- of Weekabonnement of losse massages. De sporttherapeutische massagebehandelingen zijn speciaal gemaakt om ervoor te zorgen dat jij blijvend van je pijnklachten af komt zodat jij  weer pijnvrij kunt sporten.

Ik masseer stijve en pijnlijke spieren en verminder de pijn in en rondom je gewrichten. Ik leer je hoe jij er in de toekomst vervolgens zelf voor zorgt dat kleine pijntjes geen grote pijntjes worden.

Heb je na jouw trainingen vaak last van pijnlijke of stijve
spieren? Wil je het herstel van jouw sportblessure graag goed ondersteunen?

Dan is een sportmassage bij VolDaan Massagepraktijk in Utrecht wellicht precies wat je zoekt. Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden of maak een afspraak.

Ervaringen van mijn klanten

Daan helpt mij al een tijdje met mijn rug-nekklachten. Hij maakt een helder plan, legt goed uit wat hij gaat doen en houdt de pijn binnen het redelijke. Daarnaast ervaar ik hem als iemand bij wie je je snel op je gemak voelt, ook belangrijk voor de ontspanning. Als je een professionele masseur zoekt, bel Daan 😉
Lianne Janssen

Administratief medewerker

Was een erg professionele behandeling. Alles goed uitgelegd waarom hij een bepaalde handeling deed. Binnen korte tijd had hij mijn pijnplek gevonden. Verder ook tips gegeven ivm me sport en voorkomen van spierpijn
Bryon Kiefer

Crossfitter en oud-profvoetballer

Hele kundige en gerichte massage gehad van mijn schouders en nek om de ergste klachten direct te verminderen.
Marlies Mulders

Triatlete

Vraag volledig vrijblijvend een gratis intake gesprek aan:

Abonnement

Praktijk informatie:

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
10:00 t/m 17:00

Woensdagavond
19:30 t/m 22:00

06 – 149 539 76

Dennewitjeshof 25
3544 VN
Utrecht

Dennewitjeshof 25 3544 VS Utrecht

Annuleringsregeling:

Voor elke behandeling reserveer ik tijd. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen binnen 48 uur. Indien dit niet binnen 48 uur wordt afgezegd of je jouw afspraak mist, zal ik mijn tijd in rekening brengen.

Heb je door omstandigheden een tijd niet hebt kunnen sporten?

Voorkom dan niet alleen pijnlijke blessures maar zorg er ook voor dat je direct vol overgave kunt beginnen aan jouw training of sport. Met een sportmassage bij VolDaan Massagepraktijk in Utrecht zorg ik ervoor dat jij optimaal voorbereid aan je trainingsschema kan beginnen.