Sportmassage Utrecht bij VolDaan Massagepraktijk

Herstel sneller na zware inspanning en verklein de kans op blessures met een stevige sportmassage bij VolDaan Massagepraktijk in Utrecht

VolDaan Massagepraktijk in Utrecht

“Topsportbegeleiding voor de amateursporter” – dat is waar ik voor sta met mijn sportmassages.

Een sportmassage bij mij onderscheid zich van reguliere sport- en ontspanningsmassages. Ik kijk vanuit therapeutisch oogpunt naar factoren die een rol kunnen spelen in jouw klacht. Ik ga verder waar de masseur stopt. Zo kan het dus zijn dat je komt voor rugklachten maar dat ik actief aan de slag ga met blokkades op andere plekken in je lichaam.

Jou weer een pijnvrij leven geven, daar haal ik voldoening uit. Elk mens is uniek, toch is jouw pijn dat vaak niet. Veel pijnklachten verlopen volgens een voorspelbaar patroon. Ik vind het gaaf om jou dat inzicht te geven en jou te laten voelen hoe makkelijk en snel het kan gaan om pijnvrij weer te bewegen en sporten.

Sportmassage Utrecht

Ik heb eindelijk het gevoel dat iemand mijn pijnklachten snapt en ze op de juiste manier behandelt. Een stevige effectieve massage was het en dat gaat me hopelijk (in combinatie met houdingverbetering en ontspanning) definitief van mijn klachten, (ontstaan door computerwerk), af te helpen.

Judith

Al maanden last van rechterarm/schouder. Daan luisterde goed, stelde vragen en ging aan de slag! Pijnlijk af en toe, voel nu meer ruimte, wat mobieler. En dat na 1 behandeling. Over 10 dagen de 2de, wordt t nog beter! 🙂

Bernadette

Peter

Sportmassage

Doordat de afvalstoffen in ons lichaam en spieren sneller kunnen worden afgevoerd na een sportmassage, herstel je sneller en verminder je de kans op blessures of spierpijn aanzienlijk. Het is dan ook niet voor niets dat veel sporters baat hebben bij een stevige en doelgerichte sportmassage na een wedstrijd of training. 

Heb je door omstandigheden een tijd niet hebt kunnen sporten? Voorkom dan niet alleen pijnlijke blessures maar zorg er ook voor dat je direct vol overgave kunt beginnen aan jouw training of sport. Met een sportmassage bij VolDaan Massagepraktijk in Utrecht zorg ik ervoor dat jij optimaal voorbereid aan je trainingsschema kan beginnen.

Ook als je herstellende bent van een blessure of medische ingreep kan ik je weer snel op de been helpen. Doordat de doorbloeding met deze stevige massages wordt gestimuleerd en verbeterd, zal het herstel vele malen sneller en effectiever verlopen. Je profiteert niet alleen van een betere doorbloeding van de spieren in je lichaam, maar voorkomt ook overbelasting doordat de spieren en gewrichten gezonder en sterker worden zodat je beter gaat presteren.

Naast krachtige sportmassages die direct verlichting geven van je pijnklachten, kun je bij VolDaan Massagepraktijk ook terecht voor gericht beweegadvies of een beweegprogramma op maat laten opstellen om je lichaam te versterken en je conditie te versterken.

Prijzen sportmassage Utrecht

Of je nu extreme spierpijn hebt na inspanning, sportblessures wilt voorkomen of het herstel daarvan positief wil beïnvloeden – je mag altijd een intensieve sportmassage verwachten. Ik pas altijd de behandeling aan jouw lichamelijke klachten aan. 

Elk lichaam is anders en zo ook elke blessure – er is geen standaard aantal behandelingen. Ik geloof dat regelmatig onderhoud blessures buiten de deur houdt. Daarom heb ik het Massage-Abonnement ingevoerd. Samen bekijken we hoe ik jou het beste kan helpen, zodat jij de beste begeleiding krijgt.

Dennewitjeshof 25
Utrecht, Utrecht 3544 VN
Nederland
Telefoon: 06-14953976
E-mail: info@voldaan-massagepraktijk.nl
URL: https://voldaan-massagepraktijk.nl/
Btw-nummer: NL002031440B61
Kamer-van-Koophandelnummer: 70542643
Maandag9:00 - 13:00 en 12:15 - 17:00
Dinsdag9:00 - 13:00 en 12:15 - 17:00
Woensdag9:00 - 13:00 en 12:15 - 17:00
Donderdag9:00 - 13:00 en 12:15 - 17:00
Vrijdag9:00 - 13:00 en 12:15 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
André

Marco

Petra

Sportmassage bij VolDaan Massagepraktijk in Utrecht

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een Sportmassage behandeling bij VolDaan Massagepraktijk in Utrecht.

6 + 13 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.