Raindrop Techniek Utrecht

Ontdek de kracht van etherische olien in combinatie met voetreflexpunten en zachte massagetechnieken langs de wervelkolom.

Boek direct een afspraak in Utrecht

VolDaan Massagepraktijk Utrecht

Om te kunnen voelen is aanraking noodzakelijk. Maar ècht geraakt  worden gebeurt niet vaak. Die ervaring geven wij graag aan je mee.

Iedereen kan namelijk masseren, aanraken en voelen. Maar het vraagt heel iets anders om op energetisch niveau contact met iemand te maken. Pas dan treden er ervaringen op die je voelt in je kern, in je ziel, in je zijn. Daar vind heling plaats.

Om dat effect nog krachtiger te maken, bieden wij de Raindrop Techniek nu ook in Utrecht aan. De Raindrop Techniek is ontwikkeld op basis van een ritueel van de Lakota indianen uit Noord-Amerika gekoppeld aan klassieke effleurages en etherische oliën.

Raindrop Techniek Utrecht

Ik vind het super fijn dat er naast alleen de massage gekeken wordt naar wat er in je leven gaande is. Bij mij speelt er veel waardoor ik ik een burn out terecht ben gekomen.

Tranen mochten er zijn. Ik voelde mij de hele dag erna super rustig van binnen en dat gevoel heb ik lang niet gehad.

Petra

Ik voelde me gelijk op mijn gemak…Ben behoorlijk onder de indruk… Je hebt mijn lichaam open gezet… Mijn lijf krijgt nu eindelijk de kans om de vermoeidheid eruit te laten komen….

Een emotionele rollercoaster… Verdriet en vermoeidheid mogen er nu eindelijk uit… Thanks dat het er nu uit kan komen…

Judith

Raindrop Techniek

De meeste mensen zullen het wel met elkaar eens zijn dat gemasseerd worden verzachtend en ontspannend is voor het lichaam en de geest. Even helemaal weg, telefoon op stil en tijd voor jezelf toch?

Maar wat nu als je gaat ontdekken dat dit slechts kinderspel is vergeleken bij de Raindrop Techniek in Utrecht. Uniek in zijn soort. De Raindrop Techniek maakt namelijk gebruikt van specifiek uitgekozen oliën die een reinigende en ondersteunende functie hebben op het eigen immuun- en stress systeem. Door deze oliën op specifieke druk- en reflexpunten van het lichaam te druppelen en in te masseren zorgt dat voor een veel groter therapeutisch effect van een reguliere ontspanningsmassage. Je zult nog dagen erna dat weldadige gevoel van rust en rijnheid in je lichaam en geest blijven ervaren.

Raindrop techniek stimuleert en activeert het eigen vermogen van het lichaam om bacteriën, virussen, schimmels en toxines aan te pakken en af te voeren. Daarmee is deze massagetechniek een uitermate veilige en tegelijk diep ontspannende techniek om vermoeidheid, onrust en onbehagen te lijf te gaan.

 

Prijzen Raindrop Techniek Utrecht

Je kunt kiezen voor eenmalige sessie of voor een strippenkaartje waarbij je een kleine korting krijgt op de totaalprijs. Ik ben ervan overtuigd dat als je het eenmaal ervaren hebt, je regelmatig terug te gaan zien ?

Dennewitjeshof 25
Utrecht, Utrecht 3544 VN
Nederland
Telefoon: 06-14953976
E-mail: info@voldaan-massagepraktijk.nl
URL: https://voldaan-massagepraktijk.nl/
Btw-nummer: NL002031440B61
Kamer-van-Koophandelnummer: 70542643
Prijsindicatie: $$
Maandag9:00 - 13:00 en 12:15 - 17:00
Dinsdag9:00 - 13:00 en 12:15 - 17:00
Woensdag9:00 - 13:00 en 12:15 - 17:00
Donderdag9:00 - 13:00 en 12:15 - 17:00
Vrijdag9:00 - 13:00 en 12:15 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Goede massage. Goed aansluitend bij mijn vraag om me te helpen ontspannen in een stressvolle periode. Dat is gelukt.

Ik ervaar uren later nog steeds een hele diepe rust. Wow!

Hanja

De (spier)pijn klachten waarmee ik loop zijn nog niet verholpen na één behandeling, maar ik voel wel goede hoop voor de toekomst!

De behandeling gister was boven verwachting fijn en ik kijk er naar uit om weer bij Daan op de tafel te mogen.

Merel

Raindrop Techniek Utrecht afspraak maken

Plan direct zelf je afspraak in via de agenda op de website of vul een contactformulier in als je eerst nog een vraag wilt stellen om de mogelijkheden te bespreken voor een Raindrop techniek behandeling in Utrecht.