Pijnvrij sporten in Utrecht bij VolDaan Massagepraktijk

Breng lichaam en spieren in perfecte balans zodat je weer het uiterste kunt vragen tijdens trainingen en wedstrijden
Boek direct je afspraak
9

Heb je uit het niets last gekregen van een blessure?

Werd je wakker met een ongelooflijke stijve rug, kun je niet goed meer aanzetten tijdens een sprint of knakt je schouder bij het werpen van een bal? Loop je nu al een paar dagen rond met deze klachten?

9

Denk je dat jij nooit meer pijnvrij kunt sporten door een langslepende blessure?

Val jij steeds terug in een oude blessure? Begin je voor jezelf te accepteren dat je altijd wel ‘iets voelt’ in je lichaam? Denk je dat je ‘nu eenmaal ouder wordt’ en dat alles stijver wordt?

9

Heb je last van stressklachten en sta je vermoeid op om de dag te beginnen?

Heb je het idee dat de wereld op dit moment teveel vraagt van je? Heb je moeite om alles te overzien en lukt het daarom niet meer om te ontspannen tijdens het sporten?

Stel je eens wat je weer kan doen als je weer pijnvrij kunt sporten…

Pijnvrij sporten is niet voor iedereen weggelegd. Omdat we het uiterste vragen van ons lichaam en haar spiergroepen, liggen verzuring en langdurige blessures op de loer. Pijnklachten kun je daarom dus ook maar beter niet negeren.

Daarnaast zorgt pijn ervoor dat je lichaamshouding verandert waardoor andere blessures makkelijk de kop op kunnen steken. Het is dan ook niet voor niets dat spierpijn één van de meest gehoorde pijnklachten is onder sporters.

Is pijnvrij sporten voor jou niet vanzelfsprekend? Bij VolDaan massagepraktijk in Utrecht help ik je graag om dit te kunnen realiseren.

“Topsportbegeleiding voor de amateursporter”

Dat is waar ik voor sta met mijn Sporttherapie bij VolDaan Massagepraktijk

Pijnvrij sporten is weer mogelijk…

Het plezier en de vrijheid die ik voel als ik aan het sporten ben, geef ik graag door aan anderen. De manier hoe ik mijzelf van de kleinste pijntjes af hielp na mijn knieoperaties was voor mij de reden om een opleiding tot Sportmasseur en vervolgens tot Sporttherapeut te gaan volgen. Gaandeweg ben ik me gaan specialiseren op het behandelen van sportblessures.

Naast het verhelpen van sportblessures zie ik een grote behoefte om sporters te helpen om soepeler, sneller en sterker te worden. Veel sporters zoeken naar manieren om hun eigen prestaties te verbeteren.

Je kunt een professionele begeleiding verwachten vanaf de beginfase van de blessure tot aan een volledig herstel. Daarbij bied ik je ondersteuning in hoe het beter kan én hoe je in het vervolg nare sportblessures kunt voorkomen.

Stel je eens wat je weer kan doen als je pijnvrij kan sporten…

Sporten is vooral een ontspannende bezigheid. We kunnen ons hoofd even helemaal leegmaken tijdens een rondje hardlopen, of we genieten omdat we onze sportprestaties telkens weer weten te verbeteren. Maar hoe zit dat eigenlijk met jouw lichaam? Hoeveel pijnklachten ervaar je tijdens het sporten en neem je deze signalen serieus of negeer je ze liever?

Maar waarom zou je niet pijnvrij willen sporten als dat wel mogelijk is?

Gespecialiseerd in behandelen van sportblessures

Door het uitvoeren van bepaalde bewegingstechnieken kunnen we exact bepalen waar de pijnklacht precies gelokaliseerd is. Vaak uit dit zich in een stijf gevoel of een bewegingsbeperking zonder dat er een precieze pijnplek aangewezen kan worden.  Bij VolDaan massagepraktijk kunnen we aan de hand van verschillende testen bepalen waar de basis van de pijnklacht ligt.

Niet alleen de plek van de pijnklacht zelf krijgt aandacht

Ik help je niet alleen snel van je pijnklachten af, maar onderzoek ook waar de blokkade die de pijnklacht veroorzaakt vandaan komt. Meer dan eens komt het voor dat triggerpoints in je lichaam de pijnklachten veroorzaken. Door deze triggerpoints uit te schakelen verdwijnt vaak de pijnklacht als sneeuw voor de zon. Op deze manier kun jij in het vervolg jouw training op verantwoorde wijze blijven voortzetten.

Je leert in de toekomst hoe je blessures kunt voorkomen

Door lichaam en spieren in perfecte balans te houden ben je in staat om het uiterste van je lichaam te vragen tijdens de training, en kun je jouw sportieve lat steeds iets hoger leggen. 

Hierdoor wordt je niet alleen sterker, maar kun je ook beschikken over een lenig lichaam en soepele spieren. Dit komt niet alleen jouw training ten goede maar het zorgt er ook voor dat je weer pijnvrij blijft sporten. 

Ervaringen van mijn klanten

Daan is een zeer correcte jongen, die op een prettige manier masseert en goed luistert naar eventuele klachten of aandachtspunten. Ik merk door de massages echt een verschil in soepelheid van mijn spieren en herstel na zware inspanningen. Hierdoor voel ik mij fitter en hebben mijn trainingen nog meer effect.

De rust, het enthousiasme en het gevoel voor de spieren waarmee Daan werkt zorgen ervoor dat ik iedere keer met een goed gevoel van de tafel af stap.

Frank

Wielrenner, NL-Kampioen Masters 30+

Daan weet in zijn benadering de perfecte balans te vinden tussen professionaliteit en betrokkenheid, waardoor direct een prettige en ontspannen sfeer ontstaat.

De massage is zeer doeltreffend en erg schappelijk geprijsd. Een absolute aanrader om te onthaasten en je spieren na hard werken de aandacht te geven die ze verdienen.

Thijs Sikking

Crossfitter

Wil je weten hoe het is om pijnvrij te kunnen sporten zonder spierpijn?

Elk lichaam is anders en zo ook elke blessure – er is geen standaard aantal behandelingen. Na een uitgebreid lichamelijk onderzoek kan ik dan ook een persoonlijk en op maat gemaakt behandelplan opstellen.

Ik geloof dat regelmatig onderhoud blessures buiten de deur houdt. Daarom heb ik het Massage-Abonnement ingevoerd. Samen bekijken we hoe ik jou het beste kan helpen, zodat jij de beste begeleiding krijgt. 

Door een massage te zien als onderhoud voorkom je grotere blessures. Vergelijk het met de jaarlijkse APK-Keuring van de auto. Door regelmatig je lichaam te laten verzorgen voorkom je dat kleine kwaaltjes jouw sportplezier niet in de weg staan.

Je kunt bij VolDaan kiezen uit een Maand- of Weekabonnement of losse massages. De sporttherapeutische massagebehandelingen zijn speciaal gemaakt om ervoor te zorgen dat jij blijvend van je pijnklachten af komt zodat jij  weer pijnvrij kunt sporten.

Ik masseer stijve en pijnlijke spieren en verminder de pijn in en rondom je gewrichten. Ik leer je hoe jij er in de toekomst vervolgens zelf voor zorgt dat kleine pijntjes geen grote pijntjes worden.

Pijnvrij Sporten en Spierpijn verhelpen dankzij VolDaan Massagepraktijk in Utrecht.

Spierpijn is één van de grootste boosdoeners als het aankomt op pijnklachten bij sporters. Hoewel je goed getraind bent en nooit het uiterste van jouw lichaam vraagt als het niet kan, ervaar je toch spierpijn. Wil je hier vanaf en zou je graag weer pijnvrij willen sporten? Laat VolDaan Massagepraktijk in Utrecht je dan helpen. 

Ervaringen van mijn klanten

Daan helpt mij al een tijdje met mijn rug-nekklachten. Hij maakt een helder plan, legt goed uit wat hij gaat doen en houdt de pijn binnen het redelijke. Daarnaast ervaar ik hem als iemand bij wie je je snel op je gemak voelt, ook belangrijk voor de ontspanning. Als je een professionele masseur zoekt, bel Daan 😉

Lianne Janssen

Administratief medewerker

Was een erg professionele behandeling. Alles goed uitgelegd waarom hij een bepaalde handeling deed. Binnen korte tijd had hij mijn pijnplek gevonden. Verder ook tips gegeven ivm me sport en voorkomen van spierpijn

Bryon Kiefer

Crossfitter en oud-profvoetballer

Hele kundige en gerichte massage gehad van mijn schouders en nek om de ergste klachten direct te verminderen.

Marlies Mulders

Triatlete

Vraag volledig vrijblijvend een gratis intake gesprek aan:

Praktijk informatie:

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 10:00 t/m 17:00

Woensdagavond 19:30 t/m 22:00

06 – 149 539 76

Dennewitjeshof 25

3544 VN  UTRECHT

Dennewitjeshof 25 3544 VS Utrecht

Annuleringsregeling:

Voor elke behandeling reserveer ik tijd. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen binnen 48 uur. Indien dit niet binnen 48 uur wordt afgezegd of je jouw afspraak mist, zal ik mijn tijd in rekening brengen.

Wil je
graag sporten zonder spierpijn en ben je op zoek naar een massagepraktijk in
Utrecht die je daar optimaal in kan begeleiden?

Neem dan eens vrijblijvend contact op met VolDaan Massagepraktijk. Samen met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op waardoor ook jij weer pijnvrij kan sporten.