Pijnklachten blijvend verhelpen zodat je weer
zorgeloos kunt bewegen en genieten van je werk.

u

Heb je last van hoofdpijn, verkrampte schouders, een stijve nek, lage rug of andere klachten?

Wil jij eindelijk weer eens zonder pijnklachten normaal en ontspannen kunnen bewegen?

u

Leidt de kwaliteit en snelheid van je werk onder je pijnklachten?

Lukt het niet om geconcentreerd te werken zonder steeds afgeleid te worden door die vervelende, zeurende, branderige of stekende pijn?

u

Merk je dat je steeds minder soepel beweegt en meer last begint te krijgen van klachten?

Ben je thuis helemaal leeg en heb je geen energie meer om wat leuks of iets aan sport te doen ook al zou je dat wel graag willen?

Van stijve plank naar soepel elastiek

Iedereen herkent het denk ik wel. Door de drukte en het dagelijks achter de PC zitten op kantoor krijg je last van je lijf. Spanning in je nek en schouders. Misschien heb je last van hoofdpijn of een stijve onderrug. Meer ja, die deadline moet af. Net als ik vroeger denken mensen ‘dat hoort nu eenmaal bij kantoorwerk’. We blijven rondlopen met kleine pijntjes, niet aanstellen. Gewoon even doorbijten.

Totdat ik zelf letterlijk ondervond hoe fijn het is om niet dagelijks last te hebben van die ongemakken. Hoe fijn het is om klachtenvrij te kunnen bewegen. Ik laat me nu om de paar weken door een collega helemaal los masseren. Even uit mijn hoofd en in ‘gesprek met mijn lijf’. Ik voel dan de spanning uit stijve spieren verdwijnen.  Ik sta nu iedere dag fit op en ga met veel meer energie naar mijn werk dan voorheen.

“Vanaf dat moment heb ik er mijn missie van gemaakt 
mensen te helpen om Klachtenvrij te kunnen Bewegen en Werken.”

Nooit meer onverklaarbare pijnklachten!

Zodra ik gestart was met de massageopleiding wist ik dat ik mijn roeping gevonden had. Mensen helpen met het zoeken naar de antwoorden van hun pijnklachten en daarbij de juiste aandacht geven om te kunnen ontspannen en loslaten.

Daarom ben ik me gaan specialiseren in onverklaarbare pijnklachten. Veel pijnklachten zijn namelijk niet direct te koppelen aan iets wat ‘stuk’ is in het lichaam (denk aan een breuk of scheur). Toch voel jij dagelijks pijn, klein of groot. In veel gevallen is het een combinatie van ‘stress’ of je zorgen maken met een verkeerde houding of onvoldoende en verkeerd bewegen.

Ik heb inmiddels vele honderden mensen geholpen met het vinden van een blijvende oplossing voor hun pijnklachten waardoor zij weer in staat zijn te genieten van hun werk, sport, gezin of wat dan ook.

Specialisaties:

N

Lage rugklachten

N

Klachtgerichte Massage

N

Heup- en Bekkenklachten

N

Continue spierklachten

N

Nek- / Schouderklachten

N

Stevige ontspanningsmassage

Ook jij kunt weer klachtenvrij naar je werk en daarna genieten van de dingen die graag doet.

N

Gedachteloos op je werk

Je wordt tijdens je werk niet langer afgeleid door die zeurende en aandacht vragende pijntjes.

N

Geen last meer van pijnklachten

Je gaat weer vrij en soepel bewegen waardoor je eindelijk weer eens kunt gaan denken om te gaan sporten of graag op stap gaat met vrienden

N

Nooit meer dagenlang futloos

Je staat energiek op en houdt aan het einde genoeg energie over om weer eens wat leuks te gaan doen.

Hoe mijn cliënten mij ervaren

Daan helpt mij al een tijdje met mijn rug-nekklachten. Hij maakt een helder plan, legt goed uit wat hij gaat doen en houdt de pijn binnen het redelijke. Daarnaast ervaar ik hem als iemand bij wie je je snel op je gemak voelt, ook belangrijk voor de ontspanning. Als je een professionele masseur zoekt, bel Daan 😉 Lianne Janssen

Administratief medewerker

Een fijne en ontspannen ervaring. Het voelde gelijk vertrouwd en op mijn gemak. Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt!

Anoniem

Professionale praktijk aan huis. Had een klachtgerichte massage geboekt. Vol aandacht om oorzaak klacht te ontdekken en te behandelen. Na 1e afspraak direct 70% minder pijn. Zeer tevreden. Miranda Camu

Zelfstandig ondernemer

Een fijne ontspanningsmassage, die verder gaat dan alleen ontspanning. Daan weet veel te vertellen over hoe je spierstelsel in elkaar zit en waar de oorzaak kan liggen.

Esther Santoe

Leerkracht Basisonderwijs

Het was makkelijk om een afspraak te maken, zelfs op korte termijn. Voor de massage zelf hebben we nog even gepraat over pijnpunten en plekken die meer aandacht zouden mogen krijgen. Erg fijn. Goede ervaring!

Fieke Krijvenaar

Daan neemt de tijd om je te leren kennen en (aanleiding) voor de klachten te begrijpen. Massage geeft direct verlichting, ik kom terug!

Anoniem

Wil jij geen last meer hebben van onverklaarbare pijnklachten?

Bekijk dan hoe ik jou het beste kan helpen

Neem geen genoegen met ‘het hoort er nu eenmaal bij’

Veel mensen lopen al een lange tijd rond met een klacht die niet overgaat of steeds terugkomt. Alles hebben ze al geprobeerd. Vaak krijgen ze oefeningen mee (die ze lang niet altijd braaf doen). Ik denk dat je eerst de blokkades moet opruimen voordat je met oefeningen aan de slag kunt gaan. In de meeste gevallen wordt er gekeken naar de symptomen, niet naar de oorzaak.

“Don’t Chase the Pain”, is mijn motto.

Voordat we van start gaan geef ik altijd kort uitleg over de Spierlijnen. Hierin wordt duidelijk hoe het lichaam een groot dynamisch netwerk vormt, wat ervoor zorgt dat een verstoring van de spierspanning op één plek, kan leiden tot pijnklachten op een andere plek. Daarnaast neem ik ook andere factoren uit je dagelijks leven mee. Het krijgen van inzicht hoe dit samen gaat, levert vaak al veel duidelijkheid op het ontstaan en instandhouden van je klacht.

Het Netflix onder de massages – Want onderhoud is belangrijk

Elk lichaam is anders en zo ook de oorzaak van elke klacht. Er is geen standaard aantal behandelingen.

Ik geloof wel dat regelmatig onderhoud blessures buiten de deur houdt. Daarom heb ik het Massage-Abonnement ingevoerd. Samen bekijken we hoe ik jou het beste kan helpen, zodat jij de beste begeleiding krijgt. 

Door een massage te zien als onderhoud voorkom je grotere klachten. Vergelijk het met de jaarlijkse APK-Keuring van de auto. Door regelmatig je lichaam te laten masseren voorkom je dat kleine kwaaltjes geen grote worden.

Je kunt bij VolDaan kiezen uit losse massages of het Maandabonnement. De (sport)therapeutische massagebehandelingen zijn speciaal gemaakt om ervoor te zorgen dat jij blijvend van je pijnklachten af komt zodat jij  weer pijnvrij kunt sporten.

Ik masseer stijve en pijnlijke spieren en verminder de pijn in en rondom je gewrichten. Aan de hand van je omschrijving van je klacht ga ik gericht aan de slag met de oorzaak.

Hoe mijn cliënten mij ervaren

Net zoals de vorige twee behandelingen werd er goed geluisterd en in samenspraak een behandelplan gemaakt. Daan heeft duidelijk kennis van zaken en komt op mij kundig over.

Anneke Sterkenburg

Anesthesist

Daan geeft een goede klachtgerichte massage, je voelt je op je gemak en na iedere massage ga ik met minder pijn en fitter naar huis,prima tevreden!

Herbert van der Ven

Gepensioneerd

Warm welkom en comfortabele ruimte. Fijn dat je even de tijd nam wat dingen te vragen. Massage was erg ontspannend en vakkundig! Dank! 🙂

Anoniem

Daan is heel erg vriendelijk en daarnaast ook nog eens heel erg kundig. Zeer goede massage!

Ernst-Jan Strijker

Zelfstandig ondernemer

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Sporttherapie en Fysiotherapie of Sportmassage?

De fysiotherapeut is zich steeds meer gaan toeleggen op bewegingsleer en het geven van sportspecifieke beweegoefeningen om de kracht en coördinatie van spieren te versterken. In enkele gevallen behandelt de fysiotherapeut nog ‘hands-on’, maar in veel gevallen laat hij dit over aan de sporttherapeut of de sportmasseur.

De sportmasseur richt zich in de basis alleen op de behandeling van spieren en spierklachten met massages als belangrijkste techniek.

Ik als sporttherapeut onderscheid mijzelf van de sportmasseur vanuit de therapeutische aanpak. De behandeling omvat meer dan alleen de spieren. Ik ga ook gericht aan de slag met het beïnvloeden van jouw zenuwstelsel, je bindweefsel en je gewrichten. Daarnaast bekijk en bespreek ik ook factoren vanuit werk en omgeving die van invloed zijn op jouw belasting en belastbaarheid.

Doet de behandeling pijn?
De behandeling mag ‘gevoelig’ zijn maar niet pijnlijk. Je lichaam reageert op een pijnprikkel door de pijnlijke plek ‘op slot te zetten’. Dit is tijdelijk een goede reactie, maar op de lange termijn niet. Het weefsel raakt slechter doorbloed waardoor de pijnprikkel met de tijd heftiger wordt en mogelijk uitbreidt naar andere delen van het lichaam.

Met de behandeling doorbreken we dit ‘op slot zetten’. De doorbloeding moet gestimuleerd worden om het weefsel herstel te stimuleren. Wat je voelt is het ‘loslaten van de pijn’. Het is pijn die je lichaam verlaat. We geven prikkels aan het lichaam om de spanning die er opgezet is, los te laten. Dit kan gevoelig zijn’. Samen bekijken we waar jou ‘grens’ ligt waarin de prikkel ‘gevoelig is’ en niet overgaat in ‘pijnlijk’.

Vallen de behandelingen binnen mijn aanvullende verzekering onder fysiotherapie?
Zeer waarschijnlijk niet, ik ben immers geen fysiotherapeut. Ga bij je eigen verzekeraar na of je in aanmerking komt voor vergoeding vanuit je aanvullende verzekering.

Als dat niet het geval is, kun je de gemaakte kosten altijd aan het einde van het jaar opgeven als gemaakte zorgkosten bij je Aangifte Inkomstenbelasting bij de Belastingdienst. Er geldt een drempel van €250,00. Daarboven zijn alle gemaakte kosten, inclusief deze kosten, op te voeren als zorgkosten.

Waarom biedt je een abonnement aan naast losse behandelingen?

De meeste pijnklachten zijn niet in één behandeling op te lossen. Als reactie op de pijn zet je lichaam sommige delen ‘op slot’. In sommige gevallen is er zelfs weefselverandering opgetreden. Dit proces is niet in één massage om te draaien.

Zodra je herstelt bent van je klacht is het sterk aan te raden regelmatig terug te komen om je lichaam soepel en pijnvrij te houden. Juist daarvoor is het abonnement van grote waarde!

Waarom is het abonnement goedkoper dan een losse behandeling?

Ik gun het iedereen om klachtenvrij te bewegen en het dagelijks leven door te komen. Om je daarbij te helpen, en je gezonde gedrag te belonen, geef ik een korting per behandeling binnen het abonnement.

BOEK JE EERSTE MASSAGE EN NEEM AFSCHEID VAN JE PIJNKLACHTEN

Na je aanmelding neem ik contact met je op om een afspraak te plannen

Praktijk informatie:

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 10:00 t/m 17:00

Woensdagavond 19:30 t/m 22:00

06 – 149 539 76

Dennewitjeshof 25
3544 VN  Utrecht

Dennewitjeshof 25, 3544 VN, Utrecht

Annuleringsregeling:

Voor elke behandeling reserveer ik tijd. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen binnen 48 uur. Indien dit niet binnen 48 uur wordt afgezegd of je jouw afspraak mist, zal ik mijn tijd in rekening brengen.

Wat mijn cliënten zeggen:

Voor het eerst bij deze praktijk geweest. Fijn ontvangst, inteek gesprek gehad waar duidelijk de tijd voor genomen werd. Nog geen ervaring met naalden gehad maar ook dat is denk voor vele een aanrader en heb ik als fijn ervaren. Nieuwe afspraak is al gemaakt. Daan is een rustige jongen die weet wat hij doet. Aanrader Stef van den Bosch

Schilder - ZZP

Was een erg professionele behandeling. Alles goed uitgelegd waarom hij een bepaalde handeling deed. Binnen korte tijd had hij mijn pijnplek gevonden. Verder ook tips gegeven ivm me sport en voorkomen van spierpijn Bryon Kiefer

Crossfitter en oud-profvoetballer

Daan weet in zijn benadering de perfecte balans te vinden tussen professionaliteit en betrokkenheid, waardoor direct een prettige en ontspannen sfeer ontstaat. De massage is zeer doeltreffend en erg schappelijk geprijsd. Een absolute aanrader om te onthaasten en je spieren na hard werken de aandacht te geven die ze verdienen

Thijs Sikking

Crossfitter

Wil jij weer klachtenvrij kunnen Bewegen en Werken?

Neem voorgoed afscheid van je pijnklacht en laat je helemaal los masseren.