Over VolDaan Massagepraktijk

Dé oplossing voor onverklaarbare pijnklachten en vermoeide, stijve spieren

Waarom je kiest voor VolDaan Massagepraktijk

  • Je staat continu ‘aan’, op je werk is het druk en je weet dat je werkhouding nou eenmaal killing is om pijnklachten te voorkomen. Je kunt je werk niet goed meer uitvoeren want die pijn vraagt al je aandacht.
  • Je probeert regelmatig te sporten, alleen lukt het niet altijd om daarvoor tijd vrij te maken. Hierdoor voel je dat je letterlijk vastloopt in je hoofd en in je lichaam. De kleine pijntjes beginnen steeds vaker en pijnlijker te worden.
  • Je sport vaak en fanatiek en je weet dat een regelmatige massage ervoor zorgt dat jij soepel en vitaal blijft. Hierdoor kun je blijven sporten zonder klachten. 

Meer dan een ontspanningsmassage…

Je bent al een tijdje op zoek om van een pijnklacht of een sportblessure af te komen. Je zoekt meer dan een ontspanningsmassage alleen. Jij bent op zoek naar een oplossing die werkt en ervoor zorgt dat jij voorgoed van je klachten afkomt. Je weet namelijk dat één massage je niet gaat helpen. Tuurlijk, je voelt je een aantal dagen lekker en ontspannen, maar over een tijdje komt die klacht toch weer terug. Je bent op zoek naar iemand die jouw helpt om kleine pijntjes direct en blijvend  uit te schakelen.

Blijvende oplossing van je pijnklacht

Pijnklachten zijn vaak het gevolg van spanningen op een andere plek in een lijn. In het lichaam liggen namelijk 9 ‘spierlijnen’ die elke spier afzonderlijk met andere verbindt, vergelijkbaar met de Chinese meridianen. Zo kan een probleem in het onderbeen voortkomen uit de nek. Of rugpijn kan het gevolg zijn van een probleem in de schouder, heup of voet.

Een massage bij mij onderscheid zich daarom van reguliere sport- en ontspanningsmassages. Ik kijk gericht naar factoren die een rol kunnen spelen in jouw klacht. Ik ga verder waar de masseur stopt. Zo kan het dus zijn dat je komt voor rugklachten maar dat ik actief aan de slag ga met blokkades op andere plekken in je lichaam.

Naast krachtige massages die direct verlichting geven van je pijnklachten, kan ik je ook helpen met gericht beweegadvies en een beweegprogramma op maat opstellen om je lichaam te versterken.

Opleidingen:

NGS Sportmassage

Sporttherapie

Dry needling

Zelfstudie:

Fascial Manipulation

Anatomy Trains

Fascial Fitness

Volg mij op Social Media:

Hoe klanten mij ervaren

Daan helpt mij al een tijdje met mijn rug-nekklachten. Hij maakt een helder plan, legt goed uit wat hij gaat doen en houdt de pijn binnen het redelijke. Daarnaast ervaar ik hem als iemand bij wie je je snel op je gemak voelt, ook belangrijk voor de ontspanning. Als je een professionele masseur zoekt, bel Daan 😉
Lianne Janssen

Administratief medewerker

Een fijne en ontspannen ervaring. Het voelde gelijk vertrouwd en op mijn gemak. Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt!

Anoniem

Professionale praktijk aan huis. Had een klachtgerichte massage geboekt. Vol aandacht om oorzaak klacht te ontdekken en te behandelen. Na 1e afspraak direct 70% minder pijn. Zeer tevreden.
Miranda Camu

Zelfstandig ondernemer

Een fijne ontspanningsmassage, die verder gaat dan alleen ontspanning. Daan weet veel te vertellen over hoe je spierstelsel in elkaar zit en waar de oorzaak kan liggen.

Esther Santoe

Leerkracht Basisonderwijs

Het was makkelijk om een afspraak te maken, zelfs op korte termijn. Voor de massage zelf hebben we nog even gepraat over pijnpunten en plekken die meer aandacht zouden mogen krijgen. Erg fijn. Goede ervaring!

Fieke Krijvenaar

Daan neemt de tijd om je te leren kennen en (aanleiding) voor de klachten te begrijpen. Massage geeft direct verlichting, ik kom terug!

Anoniem

Specialisaties:

N

Sportmassage

N

Sporttherapeut

N

Dry Needling

N

Blessurevrij Hardlopen

N

Heup- en Rugklachten

N

Onverklaarbare pijnklachten

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?

Daan den Ouden; Sporttherapeut & fanatiek sporter

Ik wil voluit en in de 6e versnelling kunnen genieten van mijn leven, waarbij sport heel erg belangrijk voor mij is. Als ik kleine pijntjes voel, leidt dat af. Ik weet waar ik over praat na 2 grote knie operaties (kruisband en meniscus letsel). Telkens voelde ik steken in mijn knie. Tijdens het hardlopen, buigen, springen, afzetten. Gek werd ik ervan.

Dit kon zo niet langer. Er moest iets veranderen.

Totdat ik na mijn 2e operatie ontdekte hoe makkelijk het is om bij jezelf de oorzaak van je pijn te behandelen en weg te nemen. Ik ben me binnen mijn werk als masseur gaan verdiepen in klachtbehandeling. Sindsdien houd ik mijn eigen spieren soepel en ontspannen. Ook op de dagen dat ik nergens last van heb. Dit zorgt ervoor dat ik elke training voluit kan gaan en nergens door geremd wordt in mijn sport.

Doorgeven aan anderen!

Het plezier en de vrijheid die ik voel als ik aan het sporten ben, geef ik namelijk graag door aan anderen. De manier hoe ik mijzelf van de kleinste pijntjes af hielp na mijn operaties was voor mij de reden om een me volledig op pijnklachten te gaan richten. Gaandeweg ben ik me gaan specialiseren op het behandelen van rug- en heupklachten.

Jou weer een pijnvrij leven geven, daar haal ik voldoening uit. Ik weet uit eigen ervaring hoe het is om met kleine pijntjes rond te lopen. Elk mens is uniek, toch is jouw pijn dat vaak niet. Veel pijnklachten verlopen volgens een  voorspelbaar patroon. Ik vind het gaaf om jou dat inzicht te geven en jou te laten voelen hoe makkelijk en snel het kan gaan om pijnvrij weer te werken, bewegen en sporten.

Dennewitjeshof 25 3544 VN Utrecht

Praktijk informatie:

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09:00 t/m 17:00

Woensdag en Donderdagavond
19:00 t/m 22:00

06 – 149 539 76

Dennewitjeshof 25
3544 VN Utrecht

Elisa Pel; Sportmasseur & ook fanatiek sporter

Het beoefenen van de paardensport en het rijden van wedstrijden, bootcamp, wielrennen, mountainbiken en hardlopen zijn mijn sportieve uitdagingen. Vanuit mijn interesse in het menselijk lichaam, het bewegen en de werking ervan ben ik begonnen aan de opleiding Sportmasseur. Fascinerend vind ik de voordelen wat een sportmassage met je lichaam kan doen.

Voor mij staan persoonlijk contact, transparantie, samenwerking en een luisterend oor,centraal bij elke (sport)massage die ik zal geven. Ik ben aanwezig op de woensdagavond voor het geven van reguliere sport- en ontspanningsmassages.

Hoe klanten mij ervaren

Net zoals de vorige twee behandelingen werd er goed geluisterd en in samenspraak een behandelplan gemaakt. Daan heeft duidelijk kennis van zaken en komt op mij kundig over.

Anneke Sterkenburg

Anesthesist

Daan geeft een goede klachtgerichte massage, je voelt je op je gemak en na iedere massage ga ik met minder pijn en fitter naar huis,prima tevreden!

Herbert van der Ven

Gepensioneerd

Warm welkom en comfortabele ruimte. Fijn dat je even de tijd nam wat dingen te vragen. Massage was erg ontspannend en vakkundig! Dank! 🙂

Anoniem

Daan is heel erg vriendelijk en daarnaast ook nog eens heel erg kundig. Zeer goede massage!

Ernst-Jan Strijker

Zelfstandig ondernemer

Heb je vragen over de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met me op!

Ook Blessurevrij Hardlopen?

Loop jij op dit moment regelmatig hard? Lukt het de laatste tijd niet meer vrijuit te genieten van het hardlopen? Of ben je nu wel pijnvrij maar ook juist heel erg blessure gevoelig?

Grote kans dat jij je lichaam niet op de juiste manier verzorgt. Neem je sport en je herstel serieus en zorg ervoor dat je blessurevrij door kunt blijven lopen.

Wil je weten hoe dat dan werkt? Meld je dan aan voor “Ontdek de wereld van het blessurevrij hardlopen”. Daarin laat ik zien hoe jij de kans op blessures aanzienlijk verkleind, veel meer resultaat kunt halen uit je huidige trainingen en met sprongen vooruit zult gaan in je sport.

Je hebt je met succes ingeschreven!