Over VolDaan Massagepraktijk

Dé oplossing voor onverklaarbare pijnklachten en vermoeide, stijve spieren

Waarom je kiest voor VolDaan Massagepraktijk

  • Je staat continu ‘aan’, op je werk is het druk en je weet dat je werkhouding nou eenmaal killing is om pijnklachten te voorkomen. Je kunt je werk niet goed meer uitvoeren want die pijn vraagt al je aandacht.
  • Je probeert regelmatig te sporten, alleen lukt het niet altijd om daarvoor tijd vrij te maken. Hierdoor voel je dat je letterlijk vastloopt in je hoofd en in je lichaam. De kleine pijntjes beginnen steeds vaker en pijnlijker te worden.
  • Je sport vaak en fanatiek en je weet dat een regelmatige massage ervoor zorgt dat jij soepel en vitaal blijft. Hierdoor kun je blijven sporten zonder klachten. 

Meer dan een ontspanningsmassage…

Je bent al een tijdje op zoek om van een pijnklacht of een sportblessure af te komen. Je zoekt meer dan een ontspanningsmassage alleen. Jij bent op zoek naar een oplossing die werkt en ervoor zorgt dat jij voorgoed van je klachten afkomt. Je weet namelijk dat één massage je niet gaat helpen. Tuurlijk, je voelt je een aantal dagen lekker en ontspannen, maar over een tijdje komt die klacht toch weer terug. Je bent op zoek naar iemand die jouw helpt om kleine pijntjes direct en blijvend  uit te schakelen.

Blijvende oplossing van je pijnklacht

Pijnklachten zijn vaak het gevolg van spanningen op een andere plek in een lijn. In het lichaam liggen namelijk 9 ‘spierlijnen’ die elke spier afzonderlijk met andere verbindt, vergelijkbaar met de Chinese meridianen. Zo kan een probleem in het onderbeen voortkomen uit de nek. Of rugpijn kan het gevolg zijn van een probleem in de schouder, heup of voet.

Een massage bij mij onderscheid zich daarom van reguliere sport- en ontspanningsmassages. Ik kijk gericht naar factoren die een rol kunnen spelen in jouw klacht. Ik ga verder waar de masseur stopt. Zo kan het dus zijn dat je komt voor rugklachten maar dat ik actief aan de slag ga met blokkades op andere plekken in je lichaam.

Opleidingen:

NGS Sportmassage

Sporttherapie

Massagetherapie

Fascial Release

Chakra massage

Volg mij op Social Media:

Hoe klanten mij ervaren

Ik vind het super fijn dat er naast alleen de massage gekeken wordt naar wat er in je leven gaande is. Bij mij speelt er veel waardoor ik ik een burn out terecht ben gekomen. Tranen mochten er zijn. Ik voelde mij de hele dag erna super rustig van binnen en dat gevoel heb ik lang niet gehad.

Petra

Goede massage. Goed aansluitend bij mijn vraag om me te helpen ontspannen in een stressvolle periode. Dat is gelukt. Ik ervaar uren later nog steeds een hele diepe rust. Wow!

Inge

Ik voelde me gelijk op mijn gemak… Ben behoorlijk onder de indruk… Je hebt mijn lichaam open gezet… Mijn lijf krijgt nu eindelijk de kans om de vermoeidheid eruit te laten komen…. verdriet en vermoeidheid mogen er nu eindelijk uit… thanks dat het er nu uit kan komen…

Judith

Specialisaties:

N

Massagetherapie

N

Sporttherapie

N

Vermoeidheid en Overtraining

N

Essentiële oliën

N

Mentale blokkades

N

Onverklaarbare pijnklachten

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?

Daan den Ouden; Massagetherapeut & fanatiek sporter

Ik wil voluit en in de 6e versnelling kunnen genieten van mijn leven, waarbij sport heel erg belangrijk voor mij is. Als ik kleine pijntjes voel, leidt dat af. Ik weet waar ik over praat na 2 grote knie operaties (kruisband en meniscus letsel). Telkens voelde ik steken in mijn knie. Tijdens het hardlopen, buigen, springen, afzetten. Gek werd ik ervan.

Dit kon zo niet langer. Er moest iets veranderen.

Totdat ik na mijn 2e operatie ontdekte hoe makkelijk het is om bij jezelf de oorzaak van je pijn te behandelen en weg te nemen. Ik ben me binnen mijn werk als masseur gaan verdiepen in klachtbehandeling. Sindsdien houd ik mijn eigen spieren soepel en ontspannen. Ook op de dagen dat ik nergens last van heb. Dit zorgt ervoor dat ik elke training voluit kan gaan en nergens door geremd wordt in mijn sport.

Doorgeven aan anderen!

Het plezier en de vrijheid die ik voel als ik aan het sporten ben, geef ik namelijk graag door aan anderen. De manier hoe ik mijzelf van de kleinste pijntjes af hielp na mijn operaties was voor mij de reden om een me volledig op pijnklachten te gaan richten. Gaandeweg ben ik me gaan specialiseren op het behandelen van rug- en heupklachten.

Jou weer een pijnvrij leven geven, daar haal ik voldoening uit. Ik weet uit eigen ervaring hoe het is om met kleine pijntjes rond te lopen. Elk mens is uniek, toch is jouw pijn dat vaak niet. Veel pijnklachten verlopen volgens een  voorspelbaar patroon. Ik vind het gaaf om jou dat inzicht te geven en jou te laten voelen hoe makkelijk en snel het kan gaan om pijnvrij weer te werken, bewegen en sporten.

Dennewitjeshof 25 3544 VN Utrecht

Praktijk informatie:

Openingstijden:
Maandagavond van 19:00 tot 22:00
Woensdag van
09:00 tot 17:00

06 – 149 539 76

Sterrebaan 7
3542 DJ  Utrecht

Hoe klanten mij ervaren

Het was super! Heel veel kennis en een goede nette behandeling. Ook fijn dat je tips gaf om thuis te zelf wat te kunnen doen. Als toppunt dat de vlekjes die ik voor mijn linker oog zag weg lijken te zijn. Op naar nog meer behandelingen en hopelijk blijvend resultaat.

Tesse

Ik ben bij Daan geweest omdat ik momenteel slecht slaap. Daan heeft wat “pijnpunten” meegenomen maar zodanig dat dit geen stress opleverde. Dank je wel Daan 😉 Mijn volgende afspraak staat al gepland!

Dieke

Ik heb eindelijk het gevoel dat iemand mijn pijnklachten snapt en ze op de juiste manier behandelt. Een stevige effectieve massage was het en dat gaat me hopelijk definitief van mijn klachten, (ontstaan door computerwerk), af helpen.

Judith

Heb je vragen over de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met me op!