Spierpijn en Sportblessures Verhelpen bij Obstakel Runs

Loop jij vaak met verzuurde of vermoeide benen tijdens of na afloop van het hardlopen?

Heb je het idee dat je niet eens normaal je sokken kunt aantrekken en ben je bang de trap op te moeten lopen?

Schieten je spieren tijdens het sporten regelmatig in de kramp?

Wordt je ’s nachts weleens wakker van de kramp en loop je dagen daarna rond met stijve en harde benen?

Heb jij vaak last van stijve spieren of kleine blessures?

Baal je er van dat je dan gedwongen wordt om toe te kijken hoe anderen wel voluit kunnen gaan?

Van Stijve Hark naar Soepele Baas

Blessures, groot of klein, zijn een doorn in mijn oog. Net als spierpijn na afloop. Ik wil voluit kunnen genieten van mijn sport. Als ik kleine pijntjes voel, leidt dat af. Ik weet waar ik over praat. Zelf loop ik 1 of 2 Obstakel Runs per maand van 18 tot 42 km. Toen ik ermee begon liep ik elke maandag tot soms woensdag krom van de spierpijn.  Alles deed dan pijn.

Dit kon zo niet langer. Er moest iets veranderen.

En als ik daar last van had, dan moeten anderen dat ook hebben dacht ik. Inmiddels weet ik goed hoe ik mijn lichaam snel en makkelijk kan verzorgen. Ook op de dagen dat ik nergens last van heb. Dit zorgt ervoor dat ik maandag altijd weer fit op sta, elke training voluit kan gaan en niet geremd wordt in mijn sport. Dat gun ik jou ook.

“Daarom heb ik er mijn missie van gemaakt om Sporters
te helpen om te Sporten zonder Spierpijn.”

Nooit meer stramme spieren!

Het plezier en de vrijheid die ik voel als ik aan het sporten ben, geef ik namelijk graag door aan anderen. De manier hoe ik mijzelf van de kleinste pijntjes af hielp was voor mij de reden om een opleiding tot sportmasseur en vervolgens tot Sporttherapeut te gaan volgen .

Binnen VolDaan ben ik me gaan verdiepen in het verhelpen van de meest voorkomende sportblessures binnen de Obstacle Sport.

Hoe groot of klein je doelen ook zijn, ik help je graag deze waar te maken. Zelf heb ik moeten zoeken naar een gezonde manier te blijven sporten. Want zeg nou zelf als je na afloop telkens een aantal dagen nodig hebt om te herstellen gaat de lol er snel af. Laat mij jou daarom helpen om soepel en vitaal te blijven. Ik garandeer je dat je dan met een VolDaan gevoel terugkijkt op al je prestaties.

Specialisaties:

N

Sportmassage

N

Triggerpoint Therapie

N

Sporttherapie

N

Fascia Therapie

N

Gewrichtsmobilisaties

N

Dry Needling

Ook jij kunt (weer) blijven genieten van je sport.

Nooit meer dagenlang spierpijn

Je kunt veel sneller een volgende training of wedstrijd aan zonder kleine pijntjes of blessures.

Geen last meer van pijnklachten

Je gaat weer vrij en soepel bewegen waardoor je voluit kunt genieten van je sport.

Gedachteloos op je werk

Je wordt tijdens je werk niet langer afgeleid door die zeurende en aandacht vragende pijntjes.

Ervaringen van mijn cliënten

Was een erg professionele behandeling. Alles goed uitgelegd waarom hij een bepaalde handeling deed. Binnen korte tijd had hij mijn pijnplek gevonden. Verder ook tips gegeven ivm me sport en voorkomen van spierpijn Bryon Kiefer

Crossfitter en oud-profvoetballer

Net zoals de vorige twee behandelingen werd er goed geluisterd en in samenspraak een behandelplan gemaakt. Daan heeft duidelijk kennis van zaken en komt op mij kundig over. Anneke Sterkenburg

Wielrenster

Daan kon de pijnpunten in mijn benen goed vinden. Hij geeft goed advies maar geeft ook zelf aan waar zijn kennis en kunde grenst mbt blessures. Dat ervaar ik als een zeer positieve eigenschap.

Dennis Schilderman

Ultraloper

Wil jij geen last meer hebben van Spierpijn?

Bekijk dan hoe ik jou het beste kan helpen

Als ik mijn eigen spierpijn kan verhelpen, dan kan jij dat ook

Sommige sporters blijven lange tijd rondlopen met onnodige spierpijn of een sportblessure die niet overgaat of steeds terugkomt. Soms proberen ze eens wat. Vaak krijgen ze oefeningen mee (die je lang niet altijd braaf doet). In de meeste gevallen wordt er gekeken naar de symptomen, niet naar de oorzaak.

“Don’t Chase the Pain, is mijn motto.”

Het lichaam vormt een groot dynamisch netwerk, wat ervoor zorgt dat een verstoring van de spierspanning op één plek, kan leiden tot pijnklachten op een andere plek. Ik verlaag de pijnklachten en masseer spierpijn weg. Daarnaast leg ik je uit hoe dit netwerk werkt en wat jij zelf kunt doen om dit te onderhouden.

Maak kennis met de kracht van VolDaan Massagepraktijk

Door een massage te zien als onderhoud voorkom je grotere klachten. Vergelijk het met de jaarlijkse APK-Keuring van de auto. Door regelmatig je lichaam te laten masseren voorkom je dat kleine kwaaltjes geen grote blessures worden.

De (sport)therapeutische massages zijn speciaal gemaakt om ervoor te zorgen dat jij blijvend van je pijnklachten af komt zodat jij  weer pijnvrij kunt sporten.

Ik masseer stijve en pijnlijke spieren en verminder de pijn in en rondom je gewrichten. Aan de hand van je omschrijving van je klacht ga ik gericht aan de slag met de oorzaak.

BOEK JE EERSTE MASSAGE EN NEEM AFSCHEID VAN JE SPIERPIJN EN PIJNKLACHTEN

Na je aanmelding neem ik contact met je op om een afspraak te plannen

Praktijk informatie:

Openingstijden:
Maandag, Dinsdag en Vrijdag: 09:00 t/m 17:00

Woensdag en Donderdag: 09.00 t/m 22:00

06 – 149 539 76

Dennewitjeshof 25
3544 VN
Utrecht

Dennewitjeshof 25, 3544 VN, Utrecht

Annuleringsregeling:

Voor elke behandeling reserveer ik tijd. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen binnen 48 uur. Indien dit niet binnen 48 uur wordt afgezegd of je jouw afspraak mist, zal ik mijn tijd in rekening brengen.

Wat mijn cliënten zeggen:

Ik heb nu enkele sportmassages van Daan gekregen omdat ik diverse pijntjes had in mijn bovenbenen en kuiten. Mijn klachten zijn weg en mijn benen worden steeds soepeler.

Kris Jansen

Wielrenner

Hele kundige en gerichte massage gehad van mijn schouders en nek om de ergste klachten direct te verminderen.

Marlies Mulders

Triatlete

Daan heeft mij met een combinatie van goede massages en rekoefeningen geholpen met mijn spierblessure die ik heb opgelopen met voetbal. Hij is professioneel en geeft goed advies, erg fijn dus!

Henk Steinz

Wielrenner en Voetballer

Wil jij Sporten zonder Spierpijn?

Neem voorgoed afscheid van je sportblessure en laat je helemaal nakijken.