Heb jij al een flinke tijd last van onverklaarbare pijnklachten en wil je daar nu eindelijk weleens van af?

Maak kennis met VolDaan Massagepraktijk en ondervindt de helende kracht van een therapeutische massagebehandeling
Boek direct je afspraak

VolDaan Massagepraktijk helpt jou als jij je hierin herkent:

Z

Je bent herstellende van een burn-out of zit er nog midden in. Je wilt graag vooruit maar merkt dat je energie te laag is om iets te gaan ondernemen.

Z

Je staat futloos op en voelt je zo stijf als een hark. De drukte zal niet afnemen de komende tijd, maar je energie is echter ver te zoeken

Z

Je kunt niet meer pijnvrij bewegen tijdens het sporten zodat je er niet meer van kunt genieten

Z

Je bent het zat om telkens maar naar de paracetamol te grijpen

Z

Je bent continu chagrijnig want gewone dagelijkse dingen als boodschappen doen worden opeens een opgave omdat je last hebt van je pijnklachten

Z

Je hebt geen ongeluk gehad, de pijnklachten zijn er als het ware ingeslopen en je bent er nu wel klaar mee

Z

Je hebt al verschillende therapieën gehad maar geen een geeft direct verlichting

Z

Er zijn veel dingen die momenteel je aandacht vragen waarover jij je zorgen maakt

Blijf niet onnodig met deze klachten rondlopen en kom weer in beweging. Ik verzeker je dat jouw pijnklacht snel te verhelpen is

Samen gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaak van je klacht.

Hallo, ik ben Daan den Ouden, masseur en sporttherapeut. Zonder dat we het doorhebben geeft ons lichaam voortdurend signalen aan ons brein hoe het met ons gaat.

Pijnklachten, vermoeidheid, zware, branderige of zeurende spieren – zo maar wat signalen waaruit valt af te leiden dat we teveel hooi op onze vork hebben. In veel gevallen lopen we ermee rond, “het hoort erbij” / “iedereen heeft het druk” / “niet aanstellen en doorgaan”. Totdat jij door de pijn niet goed meer kunt functioneren op je werk, klachtenvrij kunt bewegen of genieten van je sport.

Weg met die onverklaarbare klachten!

Zodra ik gestart was met de massageopleiding wist ik dat ik mijn roeping gevonden had. Mensen helpen met het zoeken naar de antwoorden van hun pijnklachten en daarbij de juiste aandacht geven om te kunnen ontspannen en loslaten.

Veel pijnklachten zijn niet direct te koppelen aan iets wat ‘stuk’ is in het lichaam (denk aan een breuk of scheur). Toch voel jij dagelijks pijn, klein of groot. Vaak is het een combinatie van ‘stress’, (negatieve) gedachtepatronen, een verkeerde houding of onvoldoende rust en ontspanning

Ik heb inmiddels vele honderden mensen geholpen met het vinden van een oplossing voor hun pijnklachten waardoor zij weer in staat zijn te genieten van hun werk, sport, gezin of wat dan ook.

Hoe mijn cliënten mij ervaren

Ik ben bij Daan geweest omdat ik momenteel slecht slaap. Ik was dus vooral op zoek naar ontspanning en die heb ik gekregen! Daan heeft ondertussen ook wat “pijnpunten” meegenomen maar zodanig dat dit geen stress opleverde. Dank je wel Daan 😉 Mijn volgende afspraak staat al gepland!

Dieke van Doorn

De afgelopen jaren heb ik veel meegemaakt, waardoor ik veel stress heb ervaren en nog steeds heb. Er is veel spanning en vermoeidheid aanwezig in mijn lijf, ik wil hier van af. Vandaag heb ik een fijn gesprek gehad met Sandra en ze heeft mij een stevige massage gegeven. Ik heb dit als prettig ervaren

Shirley

Ik heb eindelijk het gevoel dat iemand mijn pijnklachten snapt en ze op de juiste manier behandelt. Een stevige effectieve massage was het en dat gaat me hopelijk (in combinatie met houdingverbetering en ontspanning) definitief van mijn klachten, (ontstaan door computerwerk), af te helpen.

Judith van de Crommert

ALS JIJ UREN VAN JE DAG DOORBRENGT IN EEN STOEL ACHTER EEN PC PAST JOUW LICHAAM ZICH AAN DIE HOUDING AAN. GELUKKIG IS JE LICHAAM ELASTISCH EN KAN HET ZICH HERSTELLEN. IK HELP JOU DAT TE BEREIKEN

ALS WE SAMEN AAN DE SLAG GAAN EN JIJ JE EERSTE MASSAGE BOEKT DAN…

Z

Ga je met energie naar huis waardoor je weer zin krijgt om dingen te ondernemen

Z

Ervaar je direct verlichting van je pijnklacht zodat jij weer pijnvrij kunt gaan bewegen en sporten

Z

Krijg je inzicht dat jouw fysieke klachten vaak veroorzaakt of in stand gehouden worden door jouw emoties

Z

Weet jij dat de oorzaak van jouw pijnklacht vaak ergens anders vandaan komt dan de plek waar je last van hebt

Z

Is het niet meer nodig om elke dag naar de paracetamol te grijpen

Z

Krijg je weer die lach op je gezicht terug en beslis je weer zelf wat je wel of niet gaat doen

Hoe mijn cliënten mij ervaren

Ik heb al jaren last van rugklachten. Veel verschillende behandelingen gehad, maar nooit echt van de klachten afgekomen. Ik had het gevoel dat ik door Daan gehoord werd en dat hij verder keek dan naar een losstaand probleem.

Petra van den Bosch

Zelfstandig psychologe

Professionale praktijk aan huis. Had een klachtgerichte massage geboekt. Vol aandacht om oorzaak klacht te ontdekken en te behandelen. Na 1e afspraak direct 70% minder pijn. Zeer tevreden.
Miranda Camu

Zelfstandig ondernemer

Rustig, vertrouwd, deskundig, vakkundig en ik voel dat het helpt: dit is mijn feedback op de 1e afspraak. Ik ga verder met vervolg. Heel fijn!
PS. Onderrug en heupklachten / 48 jaar

Sonja Morbé

Zelfstandig ondernemer

Maak kennis met de kracht van VolDaan Massagepraktijk

Door een massage te zien als onderhoud voorkom je grotere klachten. Vergelijk het met de jaarlijkse APK-Keuring van de auto. Door regelmatig je lichaam te laten masseren voorkom je dat kleine kwaaltjes geen grote worden.

De (sport)therapeutische massages zijn speciaal gemaakt om ervoor te zorgen dat jij blijvend van je pijnklachten af komt zodat jij  weer pijnvrij kunt sporten.

Ik masseer stijve en pijnlijke spieren en verminder de pijn in en rondom je gewrichten. Aan de hand van je omschrijving van je klacht ga ik gericht aan de slag met de oorzaak.

Boek je eerste massage en neem afscheid van je pijnklachten

Na je aanmelding neem ik contact met je op om een afspraak te plannen

Praktijk informatie:

Openingstijden:
Maandag, tot en met Vrijdag: 09:00 t/m 17:00

06 – 149 539 76
Dennewitjeshof 25
3544 VN  Utrecht

Dennewitjeshof 25 3544 VS Utrecht

Annuleringsregeling:

Voor elke behandeling reserveer ik tijd. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen binnen 48 uur. Indien dit niet binnen 48 uur wordt afgezegd of je jouw afspraak mist, zal ik mijn tijd in rekening brengen.

Hoe mijn cliënten mij ervaren

Een fijne en ontspannen ervaring. Het voelde gelijk vertrouwd en op mijn gemak. Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt!

Anoniem

Een fijne ontspanningsmassage, die verder gaat dan alleen ontspanning. Daan vertelt hoe je spierstelsel in elkaar zit en waar de oorzaak ligt.

Esther Santoe

Daan neemt de tijd om je te leren kennen en (aanleiding) voor de klachten te begrijpen. Massage geeft direct verlichting, ik kom terug!

Anoniem