Lage rugpijn laten behandelen bij VolDaan Massagepraktijk in Utrecht.

Ga op zoek naar de blokkade die de rugpijn veroorzaakt en Los de pijnklacht op
Boek direct je afspraak
9

Heb je uit het niets last gekregen van rugklachten?

Werd je wakker met een ongelooflijke stijve rug en kon je niet eens normaal uit bed komen? Loop je nu al een paar dagen voorovergebogen rond te struinen van de pijn?

9

Stond je van de week nog lekker te trainen en verga je nu van de pijn?

Heb je zonder iets verkeerd te doen nu enorme last van rugpijn? Je training was niet te zwaar, je hebt de dagen erna geen spierpijn gehad en toch loop je nu krom. Hoe kan dat?

9

Heb je het idee dat je oorspronkelijke klachten zijn uitgebreid naar andere plekken in je lichaam?

Ben je bijvoorbeeld door een val verkeerd terecht gekomen waardoor je in eerste instantie alleen last had van je knie of heup, maar heb je nu het idee dat je daar ook nog eens rugklachten bij hebt gekregen?

Stel je eens wat je weer kan doen zonder die vervelende rugklachten…

Lage rugpijn bij sporters komt meer voor dan je misschien denkt. In eerste instantie denk je misschien dat de training iets te zwaar is geweest en dat de lage rugpijn wordt veroorzaakt door de stijve spieren in je rug.

Als er na een aantal dagen nog niets is veranderd aan de pijn in je rug, is het tijd om hier door een professional naar te laten kijken. 

Ben jij sporter en heb je last van lage rugpijn en wil je dit laten behandelen bij een massagepraktijk in Utrecht? Neem dan vrijblijvend contact op. 

“Topsportbegeleiding voor de amateursporter”

Dat is waar ik voor sta met mijn Sporttherapie bij VolDaan Massagepraktijk

Sporten zonder rugklachten is weer mogelijk…

Het plezier en de vrijheid die ik voel als ik aan het sporten ben, geef ik graag door aan anderen. De manier hoe ik mijzelf van de kleinste pijntjes af hielp na mijn knieoperaties was voor mij de reden om een opleiding tot Sportmasseur en vervolgens tot Sporttherapeut te gaan volgen. Gaandeweg ben ik me gaan specialiseren op het behandelen van sportblessures.

Je kunt een professionele begeleiding verwachten vanaf de beginfase van de blessure tot aan een volledig herstel. Daarbij bied ik je ondersteuning in hoe het beter kan én hoe je in het vervolg nare sportblessures kunt voorkomen.

Stel je eens wat je weer kan doen zonder die vervelende rugklachten…

Ervaar je lage rugpijn tijdens het sporten en wil je dit laten verhelpen in Utrecht? Een behandeling kan bestaan uit een combinatie van massage- en bindweefseltechnieken voor het onderste gedeelte van de rug en de bilspieren. Ook verschillende mobilisatietechnieken voor de ruggenwervels, SI-gewricht en de heup dragen bij aan de behandeling. Tot slot kan er bij lage rugpijn ook nog gekozen worden voor het manipuleren van de ruggenwervels, of ook wel “kraken” genoemd. 

Gespecialiseerd in behandelen van lage rugpijn bij sporters

Door het uitvoeren van bepaalde bewegingstechnieken kunnen we exact bepalen waar de lage rugpijn precies gelokaliseerd is. Vaak uit dit zich in een stijf gevoel in de onderrug zonder dat er een precieze pijnplek aangewezen kan worden.

Niet alleen de plek van de lage rugpijn zelf krijgt aandacht

De blokkade die de rugpijn veroorzaakt hoeft niet altijd in de onderrug te liggen. Meer dan eens komt het voor dat triggerpoints in de lager gelegen bilspier, hamstrings of zelfs de kuiten de rugklachten veroorzaken. Alle mogelijke triggerpoints worden nagelopen en zo nodig uitgeschakeld

Je leert in de toekomst hoe je blessures kunt voorkomen

Niets is vervelender dan afhankelijk te zijn van anderen. Tijdens mijn behandelingen leer ik jou de skills die je nodig hebt om goed voor je lichaam te zorgen waardoor je in de toekomst eerst zelf kunt kijken hoe je kunt herstellen van kleine blessures.

Ervaringen van mijn klanten

Daan is een zeer correcte jongen, die op een prettige manier masseert en goed luistert naar eventuele klachten of aandachtspunten. Ik merk door de massages echt een verschil in soepelheid van mijn spieren en herstel na zware inspanningen. Hierdoor voel ik mij fitter en hebben mijn trainingen nog meer effect.

De rust, het enthousiasme en het gevoel voor de spieren waarmee Daan werkt zorgen ervoor dat ik iedere keer met een goed gevoel van de tafel af stap.

Frank

Wielrenner, NL-Kampioen Masters 30+

Daan weet in zijn benadering de perfecte balans te vinden tussen professionaliteit en betrokkenheid, waardoor direct een prettige en ontspannen sfeer ontstaat.

De massage is zeer doeltreffend en erg schappelijk geprijsd. Een absolute aanrader om te onthaasten en je spieren na hard werken de aandacht te geven die ze verdienen.

Thijs Sikking

Crossfitter

Hoe behandel ik Lage Rugpijnklachten bij VolDaan Massagepraktijk?

Elk lichaam is anders en zo ook elke blessure – er is geen standaard aantal behandelingen. Na een uitgebreid lichamelijk onderzoek kan ik dan ook een persoonlijk en op maat gemaakt behandelplan opstellen.

Ik geloof dat regelmatig onderhoud blessures buiten de deur houdt. Daarom heb ik het Massage-Abonnement ingevoerd. Samen bekijken we hoe ik jou het beste kan helpen, zodat jij de beste begeleiding krijgt. 

Ben je herstellende van een langdurige rugpijn naar aanleiding van overbelasting?

Neem dan eens vrijblijvend contact op met VolDaan Massagepraktijk in Utrecht. Aan de hand van een op maat gemaakt behandelplan help ik je snel weer op de been en kun je jouw sport uitoefenen op de manier zoals dat bedoeld is.

Ervaringen van mijn klanten

Daan helpt mij al een tijdje met mijn rug-nekklachten. Hij maakt een helder plan, legt goed uit wat hij gaat doen en houdt de pijn binnen het redelijke. Daarnaast ervaar ik hem als iemand bij wie je je snel op je gemak voelt, ook belangrijk voor de ontspanning. Als je een professionele masseur zoekt, bel Daan 😉

Lianne Janssen

Administratief medewerker

Was een erg professionele behandeling. Alles goed uitgelegd waarom hij een bepaalde handeling deed. Binnen korte tijd had hij mijn pijnplek gevonden. Verder ook tips gegeven ivm me sport en voorkomen van spierpijn

Bryon Kiefer

Crossfitter en oud-profvoetballer

Hele kundige en gerichte massage gehad van mijn schouders en nek om de ergste klachten direct te verminderen.

Marlies Mulders

Triatlete

Vraag volledig vrijblijvend een gratis intake gesprek aan:

Praktijk informatie:

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
10:00 t/m 17:00

Woensdagavond
19:30 t/m 22:00

06 – 149 539 76

Dennewitjeshof 25
3544 VN
Utrecht

Dennewitjeshof 25 3544 VS Utrecht

Annuleringsregeling:

Voor elke behandeling reserveer ik tijd. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen binnen 48 uur. Indien dit niet binnen 48 uur wordt afgezegd of je jouw afspraak mist, zal ik mijn tijd in rekening brengen.

Blijf je last houden van rugklachten tijdens het uitvoeren van dagelijkse activiteiten?

Ik zorg er voor dat deze vervelende klachten volledig genezen en in het vervolg voorkomen kunnen worden. Op deze manier wordt jouw lichaam niet alleen sterker, maar kun je jouw dagelijkse activiteiten in het vervolg nog beter uitvoeren.