Claim hier direct je korting van 10%

Hier ga je geen spijt van krijgen!

Vul onderaan de pagina het formulier in dan verwerk ik de korting automatisch mee met je eerstvolgende afspraak.

Na je aanmelding kom je uit op de bedankpagina waar ik ook mijn agenda heb staan. Je kunt ervoor kiezen om direct al zelf een afspraak in te plannen. Tot snel 👍

Waarom je kiest voor VolDaan-min

Wat anderen zeggen over VolDaan

“Het is altijd goed om onder handen genomen te worden door Daan. Kom er met een goed lichamelijk gevoel vandaan alles weer soepel en een goed gesprek!
Dick

“Afspraak met Sandra; rug- en beenklachten.met uitstralingspijn. Massage boven verwachting; grondig en vakkundig!!! Ook zeer prettig in omgang. Absolute aanrader!
Christine

“Ik ben bij Daan terecht gekomen met een pijnlijk lichaam dat van top tot teen vast zat. Door de massages vindt mijn lichaam ontspanning en ben ik het grootste deel van de pijn kwijtgeraakt.”
Nicole

“Uitgelegd waar ik voor kwam, stijf en stram in mijn bovenlijf. Geheel op haar gevoel gaf Sandra mij meer ruimte en ging ik heerlijk ontspannen naar huis. De rest van de dag op wolkjes gelopen.”
Brigitte

Wat doet een sporttherapeut

Claim je korting door hier je gegevens achter te laten:

Praktijk informatie:

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09:00 t/m 17:30

06 – 149 539 76

Sterrebaan 7
3542 DJ  Utrecht

Nog meer ervaringen met VolDaan

“Erg fijn om regelmatig door Daan “onder handen genomen” te worden! Helpt mij bij het voorkomen van blessures zodat ik gewoon lekker kan blijven hardlopen.”
Rob

“Al maanden veel pijn in de rug, heel erg stijf en veel last bij bewegen. Na 1 behandeling kon ik mijn schoenen weer aan doen zonder pijn en autorijden zonder klachten!”
Floor

“Sandra voelt intuïtief goed aan waar de knopen en pijnpunten zitten en ook wel wat er voor dieper liggende reden onder kan zitten waardoor er een mooie dynamiek ontstond.
Marissa

“Bijzondere ervaring. Voelde mij gelijk op mijn gemak, voelde mij gehoord en de therapie behandeling zorgde ervoor dat ik ‘licht’ de deur uitging. Heel fijn dit weer na een lange tijd te mogen ervaren.”
Susan