Heb jij al een flinke tijd last van onverklaarbare pijnklachten en wil je daar nu eindelijk weleens van af?

Maak kennis met VolDaan Massagepraktijk en ondervindt de kracht van de (sport)therapeutische behandeltrajecten
Boek direct je afspraak

VolDaan Massagepraktijk helpt jou als jij jezelf hierin herkent:

Z

Je hebt last van pijnklachten tijdens je werk, zoals lage rugpijn, een stijve nek of gespannen schouders, waardoor je je niet goed kunt concentreren

Z

Je kunt je niet meer pijnvrij bewegen tijdens het sporten zodat je er niet meer van kunt genieten

Z

Je hebt geen ongeluk gehad, de pijnklachten zijn er als het ware ingeslopen en je bent er nu wel klaar mee

Z

Je hebt al verschillende therapieën gehad maar geen één geeft blijvend verlichting

Z

Je bent snel chagrijnig want gewone dagelijkse dingen als boodschappen doen worden opeens een opgave omdat je last hebt van je pijnklachten

Z

Je staat futloos op en voelt je zo stijf als een hark. De drukte zal niet afnemen de komende tijd, maar je energie is echter ver te zoeken

Z

Je bent het zat om telkens maar naar de paracetamol te grijpen

Z

Er zijn veel dingen die momenteel je aandacht vragen waarover jij je zorgen maakt

Blijf niet onnodig met deze klachten rondlopen en kom weer in beweging. Ik verzeker je dat jouw pijnklacht snel te verhelpen is

Samen gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaak van je klacht.

Hallo, ik ben Daan den Ouden, masseur en sporttherapeut. Zonder dat we het doorhebben geeft ons lichaam voortdurend signalen aan ons brein hoe het met ons gaat.

Pijnklachten, vermoeidheid, zware, branderige of zeurende spieren – zo maar wat signalen waaruit valt af te leiden dat we teveel hooi op onze vork hebben. In veel gevallen lopen we ermee rond, “het hoort erbij” / “iedereen heeft het druk” / “niet aanstellen en doorgaan”. Totdat jij door de pijn niet goed meer kunt functioneren op je werk, klachtenvrij kunt bewegen of genieten van je sport.

Weg met die onverklaarbare klachten!

Zodra ik gestart was met de massageopleiding wist ik dat ik mijn roeping gevonden had. Mensen helpen met het zoeken naar de antwoorden van hun pijnklachten en daarbij de juiste aandacht geven om te kunnen ontspannen en loslaten.

Veel pijnklachten zijn niet direct te koppelen aan iets wat ‘stuk’ is in het lichaam (denk aan een breuk of scheur). Toch voel jij dagelijks pijn, klein of groot. Vaak is het een combinatie van ‘stress’  met een verkeerde houding of onvoldoende en verkeerd bewegen.

Ik heb inmiddels vele honderden mensen geholpen met het vinden van een blijvende oplossing voor hun pijnklachten waardoor zij weer in staat zijn te genieten van hun werk, sport, gezin of wat dan ook.

Als jij uren van je dag doorbrengt in een stoel achter een pc past jouw lichaam zich aan die houding aan. Gelukkig is je lichaam elastisch en kan het zich herstellen. Ik help jou dat te bereiken.

ALS WE SAMEN AAN DE SLAG GAAN DAN…

Z

Ervaar je direct en blijvend verlichting van je pijnklacht zodat jij weer pijnvrij kunt gaan bewegen en sporten

Z

Krijg je inzicht dat jouw fysieke klachten vaak veroorzaakt of in stand gehouden worden door jouw emoties

Z

Snap jij dat de oorzaak van jouw pijnklacht vaak ergens anders vandaan komt dan de plek waar je last van hebt

Z

Ga je met energie naar huis waardoor je weer zin krijgt om dingen te ondernemen

Z

Is het niet meer nodig om elke dag naar de paracetamol te grijpen

Z

Krijg je weer die lach op je gezicht terug en beslis je weer zelf wat je wel of niet gaat doen

Hoe mijn cliënten mij ervaren

Ik heb al jaren last van rugklachten. Veel verschillende behandelingen gehad, maar nooit echt van de klachten afgekomen. Ik had het gevoel dat ik door Daan gehoord werd en dat hij verder keek dan naar een losstaand probleem.

Petra van den Bosch

Zelfstandig Psychologe

Professionale praktijk aan huis. Had een klachtgerichte massage geboekt. Vol aandacht om oorzaak klacht te ontdekken en te behandelen. Na 1e afspraak direct 70% minder pijn. Zeer tevreden.

Miranda Camu

Zelfstandig ondernemer

Rustig, vertrouwd, deskundig, vakkundig en ik voel dat het helpt: dit is mijn feedback op de 1e afspraak. Ik ga verder met vervolg. Heel fijn!
PS. Onderrug en heupklachten / 48 jaar

Sonja Morbé

Zelfstandig ondernemer

Maak kennis met de kracht van
VolDaan Massagepraktijk

Stress en spanning is snel en makkelijk los te maken. Bij hardnekkige blessures en pijnklachten red je het niet om met één massage van al je klachten af te komen. In dat geval stel ik met zorg en aandacht een traject voor je samen. Wanneer je interesse hebt kun je een gratis intakegesprek aanvragen waarin we samen bekijken wat het beste bij jouw situatie past, zodat je de beste begeleiding krijgt.

Ontspanning en sportmassage

Om stijve spieren los te maken…

Als je op dit moment last hebt van stijve spieren of spanning is het lekker om even los gekneed te worden. Met zorg en aandacht loop ik alle spieren langs zodat jij weer verlicht en ontspannen kunt gaan bewegen.

hardnekkige klachten

Om de oorzaak van de klacht aan te pakken…

Dit traject is voor jou ontwikkeld als je al langere tijd rondloopt met een sportblessure of pijnklacht. Je wordt gehinderd in je dagelijkse activiteiten (werk en/of sport). Ik maak aan de hand van je klachten en je wensen een traject op maat zodat jij pijnvrij kunt bewegen.

Wanneer je na het traject door wilt met de behandelingen is het volgende mogelijk:

Massage-abonnement
Maandelijks een ontspannende en preventieve massage voor € 62,50

Personal Training
Sporten/Hardlopen 1-op-1 vanaf € 35,00 per sportles

 

Hoe mijn cliënten mij ervaren

Na lang rond te hebben gelopen met schouder en nekklachten ben ik bij Daan terecht gekomen. Fysiotherapie alleen was voor mij niet voldoende. Nu 5 dagen na de 1e massage merk ik positief verschil. Ik beweeg soepeler en ik sta al 3 dagen op zonder hoofdpijn.

Lisa

Een fijne ontspanningsmassage, die verder gaat dan alleen ontspanning. Daan vertelt hoe je spierstelsel in elkaar zit en waar de oorzaak ligt.

Esther Santoe

Leerkracht Basisonderwijs

Daan neemt de tijd om je te leren kennen en (aanleiding) voor de klachten te begrijpen. Massage geeft direct verlichting, ik kom terug!

Anoniem

Meld je hier aan voor je massage

Na je aanmelding neem ik contact met je op om een afspraak te plannen

Ik meld me aan voor:

Praktijk informatie:

Openingstijden:
Maandag, Dinsdag en Vrijdag: 09:00 t/m 17:00

Woensdag en Donderdag: 09:00 t/m 22:00

06 – 149 539 76
Dennewitjeshof 25
3544 VN  Utrecht

Dennewitjeshof 25 3544 VS Utrecht

Annuleringsregeling:

Voor elke behandeling reserveer ik tijd. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen binnen 48 uur. Indien dit niet binnen 48 uur wordt afgezegd of je jouw afspraak mist, zal ik mijn tijd in rekening brengen.