Heb jij last van onverklaarbare pijnklachten en wil je daar nu eindelijk weleens van af?

Maak kennis met VolDaan Massagepraktijk en ondervindt de kracht van therapeutische massage behandelingen

VolDaan Massagepraktijk helpt jou als jij jezelf hierin herkent:

Z

Je kunt je niet meer pijnvrij bewegen waardoor je futloos, vermoeid en neerslachtig voelt.

Z

Je hebt voortdurend last van 'vage pijnklachten' gedurende de dag, zoals lage rugpijn, gespannen schouders, of tintelende benen

Z

Je staat futloos op en voelt je zo stijf als een hark. De drukte zal niet afnemen de komende tijd, maar je energie is echter ver te zoeken

Z

Je hebt geen ongeluk gehad, de pijnklachten zijn er als het ware ingeslopen en je bent er nu wel klaar mee

Z

Je bent het zat om telkens maar naar de paracetamol te grijpen

Z

Je bent snel chagrijnig want dagelijkse dingen als boodschappen doen worden opeens een opgave omdat je last hebt van je vermoeidheid

“Kunnen uiten wat je voelt, is van wezenlijk belang te zijn in het proces van voelen wat er is.”

Samen gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaak van je klacht.

Hallo, ik ben Daan den Ouden, sport- en massagetherapeut. Zonder dat we het doorhebben geeft ons lichaam voortdurend signalen aan ons brein hoe het met ons gaat.

Vermoeidheid, pijnklachten, zware, branderige of zeurende spieren – zo maar wat signalen waaruit valt af te leiden dat we teveel hooi op onze vork hebben. In veel gevallen lopen we ermee rond, “het hoort erbij” / “iedereen heeft het druk” / “niet aanstellen en doorgaan”. Totdat jij op het punt komt (of al lang bent gepasseerd) waar jij niet meer klachtenvrij kan bewegen of genieten van je sport.

Weg met die onverklaarbare klachten!

Zodra ik gestart was met de massageopleiding wist ik dat ik mijn roeping gevonden had. Mensen laten voelen welke blokkades er door het lichaam opgeworpen worden en door het brein in stand worden gehouden waardoor ze niet langer kunnen ontspannen en loslaten.

Veel pijnklachten zijn niet direct te koppelen aan iets wat ‘stuk’ is in het lichaam (denk aan een breuk of scheur). Toch voel jij je vermoeid of pijn. Vaak is het een combinatie van ‘stress’  met bepaalde overtuigingen of conditioneringen uit je jeugd.

Ik heb inmiddels vele honderden mensen geholpen met het vinden van een blijvende oplossing voor hun pijnklachten waardoor zij weer in staat zijn te genieten van hun sport, gezin of wat dan ook.

Als jij uren van je dag doorbrengt in negatieve gedachten past jouw lichaam zich daarop aan. Gelukkig is je lichaam elastisch en kan het zich herstellen. Ik help jou dat te bereiken.

ALS WE SAMEN AAN DE SLAG GAAN DAN…

Z

Ervaar je direct en blijvend verlichting van je vermoeidheid zodat jij weer pijnvrij kunt gaan bewegen en sporten

Z

Krijg je inzicht dat jouw fysieke klachten veroorzaakt of in stand gehouden kunnen worden door jouw emoties

Z

Snap jij dat de oorzaak van jouw pijnklacht vaak ergens anders vandaan komt dan de plek waar je last van hebt

Z

Ga je met energie naar huis waardoor je weer zin krijgt om dingen te ondernemen

Z

Is het niet meer nodig om elke dag naar de paracetamol te grijpen

Hoe mijn cliënten mij ervaren

Erg fijn om regelmatig door Daan “onder handen genomen” te worden! Helpt mij bij het voorkomen van blessures zodat ik gewoon lekker kan blijven hardlopen.
Rob

Na de behandeling merkte ik al direct dat ik relaxter naar huis kon fietsen. Nu net terug van de training in het Panbos en ik had echt een beter gevoel tijdens het lopen en tijdens de oefeningen. Rug zit niet meer vast en voelt beter aan. Dankjewel, dit had ik al veel eerder moeten doen….
Judith

Daan is deskundig en vriendelijk! Ik kwam bij hem terecht vanwege rugklachten bij het schaatsen, die uitstralen naar mijn heup. Daan heeft deze gebieden goed los gemaakt. Behalve ‘noodzakelijk stevig’ was de massage voor het grootste deel ook heel lekker.

Witske

Maak kennis met de kracht van
VolDaan Massagepraktijk

Stress en spanning is snel en makkelijk los te maken. Bij hardnekkige blessures en pijnklachten red je het niet om met één massage van al je klachten af te komen. In dat geval stel ik met zorg en aandacht een traject voor je samen. Wanneer je interesse hebt kun je een gratis intakegesprek aanvragen waarin we samen bekijken wat het beste bij jouw situatie past, zodat je de beste begeleiding krijgt.

Losse sportmassage

Om stijve spieren los te maken…

Als je op dit moment last hebt van stijve spieren of spanning is het lekker om even los gekneed te worden. Met zorg en aandacht loop ik alle spieren langs zodat jij weer verlicht en ontspannen kunt gaan bewegen.

Klachtgerichte behandelingen

Om de oorzaak van de klacht aan te pakken…

Chronische vermoeidheid ontstaat niet binnen een dag en is dus ook niet binnen 1 sessie verholpen. Aan de hand van je klachten en je wensen maak ik een traject op maat zodat jij weer met meer energie door het leven gaat.

geloof niet in wat je niet wilt bereiken,
GELOOF WEL IN WAT JE WEL WILT BEREIKEN

Hoe mijn cliënten mij ervaren

Daan luistert goed en maakt in samenspraak een behandelplan. Daan heeft duidelijk kennis van zaken en komt op mij kundig over.

Anneke

Daan geeft goed advies maar geeft ook zelf aan waar zijn kennis en kunde grenst mbt blessures. Dat ervaar ik als een zeer positieve eigenschap.

Dennis

Ik vond het prettig met Daan over sporten/hardlopen te praten en hoe blessures te voorkomen. Hij weet veel van trainingsopbouw en oefeningen.

André

Afspraak maken

Maak direct zelf je afspraak via de agenda op de site of als je vragen hebt of wilt overleggen vul dan het contactformulier in en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op

Praktijk informatie:

Openingstijden:
Dinsdag, Woensdag en Vrijdag: 09:00 t/m 17:00
Maandag en Donderdag: 10.00 tot 21.30 uur

06 – 149 539 76
Sterrebaan 7
3542 DJ  Utrecht

Annuleringsregeling:

Voor elke behandeling reserveer ik tijd. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen binnen 48 uur. Indien dit niet binnen 48 uur wordt afgezegd of je jouw afspraak mist, zal ik mijn tijd in rekening brengen.