Ondersteun het zelfherstelend vermogen van je lichaam

Kom in balans met behulp van essentiële oliën
Ik wil gescand worden ?
9

Heb jij last van totale uitputting?

Ben je emotioneel leeg, zit je langdurig ziek thuis en krijg je geen werk meer uit je handen?
9

Voel jij dat je niet langer 'aanwezig' bent?

Merk je dat je vaak afgeleid bent, lukt het niet je te concentreren of heb je last van emotie wisselingen?

9

Heb je last hebt van onverwerkte emoties?

Heb je het idee dat er onverwerkte zaken uit je verleden spelen waardoor je nu vastloopt?

Overbelasting en de 5 signalen die je lichaam geeft
Pak de regie van je eigen leven weer terug

Pak de regie terug over je eigen leven na een burnout!

Je doet er momenteel alles aan om te herstellen. Soms zijn er dagen dat je energie hebt voor tien en dan kan het ineens zo zijn dat je de dagen erna compleet afgepeigerd bent. Je lichaam kan wel wat ondersteuning gebruiken. Maar wat en hoe?

Hoe fijn zou het zijn als jij over een paar maanden weer volledig op de bestuurdersstoel zit van je eigen leven. Dat je weer kunt zeggen en voelen dat de energie door je lichaam stroomt. En dat allemaal doordat je erachter komt op welke manier je je eigen lichaam helpt met het vinden van de juiste weg.

Leven vanuit balans zonder cosmedische of industriële troep”
dat is het leven wat wij iedereen gunnen.

Massagetherapeut en Sporttherapeut

Als massagetherapeut en als atleet begeleid ik mensen met lichamelijke klachten met massages en sportcoaching om sport en bewegen (weer) op te pakken.

Dit is echter een kant van de medaille. Het lichaam kan niet goed en vrij functioneren zonder mentale rust en vrij stromende energie. Het gebruik van essentiële oliën kan hier een enorme bijdrage aan leveren. Wij zijn jouw gids en begeleiders in het gebruik van de juiste oliën.

Onze eigen ervaringen zijn we gaan combineren met de kennis die ik heb als massagetherapeut en atleet.

Om je specifiek en nauwkeurig advies te geven, hebben wij een iToVi scanner aangeschaft waarmee we zowel op lichamelijk als emotioneel gebied duiding kunnen geven welke oliën jouw lichaam het beste kunnen ondersteunen.

VolDaan adviseert over essentiele olien voor balans in je leven

Laat de energie weer vrij door je lichaam stromen om positiever en energieker in het leven te staan

Aanpakken van fysieke klachten

Tal van klachten zijn psychosomatisch van aard. De oliën geven een boost aan het zelf herstellend vermogen van je lichaam om daarmee fysieke klachten te helpen verlichten.

Ondersteuning van mentale rust

Zodra je mentaal beter in balans bent kun je weer gaan werken aan je belastbaarheid en het rustig aan terugkeren naar je werk.

Ervaringen van mijn klanten

De oliën helpen me rust te vinden en terug te komen in balans.

En mijn twee kinderen zijn ook helemaal weg van de olie. Ze vragen er inmiddels zelf om en hebben bijna door welke ze op welk moment moeten pakken.

Er komt weer ruimte voor ons allemaal??!!

Bianca

Daan luistert goed naar je vraag en toont oprechte interesse. Ik heb net een behandeling gehad en ik verwacht dat het mijn klachten zal verbeteren of beter nog zal oplossen
Rebekka

Open en benaderbaar contact, goede uitleg, ontspannen omgeving. Was mijn eerste x maar heb er nu al vertrouwen in.
Marlous

Pak de regie terug van je eigen leven!

Met behulp van de iToVi scan krijg je handvatten om je lichaam te helpen met herstellen en het vinden van de juiste balans.

Breng alles in kaart met de iToVi scan

Alles in de natuur heeft een eigen specifieke frequentie, zo ook in jouw lichaam. Of het nu organen, mineralen of emoties zijn. Alles resoneert op een unieke manier. Hierdoor kunnen we het lichaam energetisch in kaart brengen. Zowel fysiek als mentaal.

Er zijn meer dan 250 verschillende oliën. Hoe weet je dan welke je moet gebruiken? Want ook alle etherische oliën, supplementen, vitamines en mineralen hebben een unieke frequentie.

Spanningen en blokkades verstoren deze frequenties. De scanner registreert dat en geeft vervolgens aan met welke etherische olie je het herstellend vermogen van je lichaam ondersteunt om deze spanningen en blokkades te verhelpen. Zo helpt de iToVi scanner jou optimaal resultaat te halen uit het gebruik van etherische oliën en supplementen.

De scan duurt slechts enkele minuten en laat direct zien op welke gebieden jouw lichaam uit balans is. Op basis van de intake en de resultaten van de scan stellen wij een Wellnessplan voor je op. Daarin doen we aanbevelingen met welke oliën je het beste kunt starten om je vitaliteit en je mentaal en fysiek welzijn te verbeteren.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de scan?
De scanner maakt gebruik van de zogenaamde GSR techniek. Dit is dezelfde techniek als bedrijven zoals Fitbit en Samsung gebruiken. Onder andere je hartslag, temperatuur, mate van zweet en spierspanning worden zo gemeten.

Je houdt de scanner in je handpalm vast gedurende 2 tot 3 minuten. De scanner stuurt lichte elektrische pulsjes door je hand en de rest van je lichaam en meet zo hoe jouw lichaam hier op dit moment op reageert.

Doet de scan pijn?

Nee het afnemen van de scan doet geen pijn. De elektrische pulsjes die door je hand naar je lichaam gaan voel je als lichte tinteling. Het afnemen van de scan duurt 2 tot 3 minuten.

Hoe vaak met je gescand worden?
Met 1 keer scannen krijg je een goede nulmeting van je lichaam. Je ontdekt welke emoties en welke weefsels extra ondersteuning kunnen gebruiken. Hieruit geven wij een aanbeveling om te starten met het gebruik van de oliën.

Je kunt ervoor kiezen gedurende een langere periode te volgen hoe je lichaam verandert en ontwikkelt. Door over een periode meerdere scans uit te laten voeren zul je merken dat je lichaam andere ondersteuning kan gebruiken.

Wijzelf gebruiken de scans om een trend te ontdekken in wat ons lichaam nodig heeft. Voor ons (mijn vrouw, onze kinderen en ik) hebben ieder specifieke aandachtsgebieden waarop wij ons lichaam kunnen ondersteunen.

Wat kan ik met het de uitslag van de scan?
De scanner geeft direct een algemene top tien aan oliën waarop jouw lichaam het beste reageert.

Daarnaast wordt er een top tien voor zowel emoties als voor lichaamsweefsels gegeven. Dit zijn dus de oliën per onderdeel waarop jou lichaam het beste reageert.

Mede op basis van het intakegesprek bekijken wij niet alleen de top tien maar ook oliën die goed aansluiten op de hulpvraag waarmee je bij ons komt. Wij stellen een Wellnessplan op waarin we je 3 aanbiedingen doen om te starten met het gebruik van oliën.

Hoe lang moet ik wachten op het krijgen van het Wellnessplan?
Bij het nabespreken van de scan laten we direct zien welke oliën naar voren zijn gekomen. Hiermee heb je direct al een eerste indruk.

Het opstellen van het plan heeft doorgaans 2 tot 3 weken de tijd nodig. In de tussentijd sturen we je wat informatie over mogelijkheden hoe je met de oliën aan de slag kunt gaan en wat inspiratie voor receptjes die je kunt maken.

Zit ik ergens aan vast als ik de scan heb afgenomen?
Nee, je zit helemaal nergens aan vast. De scanner geeft puur en alleen een aanbeveling aan oliën die je lichaam goed kunnen ondersteunen. Je wordt niet verplicht een lidmaatschap aan te gaan voor het kopen van oliën.

Als je interesse hebt kunnen wij voor jou een account aanmaken bij Young Living waarmee je tegen gereduceerd tarief producten kunt kopen. Ook dan zit je nergens aanvast. Zie het als een account op Bol.com of de Bonuskaart van de AH.

Jij bepaalt te allen tijde of en wanneer je oliën wilt kopen.

Er is zoveel aanbod, hoe weet ik wat ik moet kiezen?
Het klopt dat er heel veel te kiezen valt als je essentiële oliën gaat kopen. VolDaan Massagepraktijk staat voor kwaliteit en daarmee ook in het gebruik van de oliën.

Daarom hebben wij ervoor gekozen om met de producten van Young Living te werken. Zij garanderen de kwaliteit en puurheid van de oliën. Dit is van invloed op de prijs.

Bij veel goedkopere aanbieders die je bij Health & Food stores kunt kopen zijn bevuilde producten waarin veel kunstmatige stoffen worden toegevoegd.

Ik wil niet vastzitten aan Multi Level Marketing, kan ik dan wel oliën bestellen?
Ja, dat is geen enkel probleem. Als je niet een eigen account aan wilt maken kunnen wij voor jou de gewenste oliën bestellen.

Weet echter wel dat het aanmaken van een eigen account je nooit verplicht tot het afnemen van oliën. Je bent net als bij iedere andere online shop een klant die beslist welke aankopen hij/zij doet.

Bij het aanmaken van een eigen account zitten wel voordelen als het krijgen van maandelijks gratis oliën en gereduceerd tarief bij bestellen.

Hoe kan ik de oliën gebruiken?
Er zijn verschillende opties:

1) op de huid. Met behulp van een roller kun je een blend van oliën toevoegen aan een draagolie. Wij gebruiken zowel amandel als druivenpit olie. Dagelijks rol je olie op de huid op bepaalde punten.

2) met een waterverstuiver. Je kunt olie ook door middel van waterdamp laten verstuiven in de kamer waar je werkt, slaapt of veel tijd doorbrengt. De olie zal via de neus in lage dosering in je lichaam worden opgenomen en inwerken.

3) Via de mond. Er zijn slechts een paar oliën die ingenomen kunnen worden via voedsel of water. Dit moet er duidelijk op vermeld staan. Is dat niet geval doe dit dan niet. Dit zeggen we echt met nadruk. Al is het pure olie en uit de natuur afkomstig, niet alles wat in de natuur te vinden is is goed voor ons systeem. De concentratie van de olie is zo hoog dat het schadelijk kan zijn als het via de mond in je lichaam komt.

Start vandaag nog met je nieuwe leven

Zet de juiste stappen met gerichte informatie om verder te werken aan het herstellen van je burnout

Ervaringen van mijn klanten

Het was super! Heel veel kennis en een goede nette behandeling. Ook fijn dat je tips gaf om thuis te zelf wat te kunnen doen. Op naar nog meer behandelingen en hopelijk blijvend resultaat.
Tesse

Rustig, vertrouwd, deskundig, vakkundig en ik voel dat het helpt: dit is mijn feedback op de 1e afspraak. Ik ga verder met vervolg. Heel fijn!
Sonja

Ik voelde me gelijk op mijn gemak. Ben behoorlijk onder de indruk. Mijn lijf krijgt nu eindelijk de kans om de vermoeidheid eruit te laten komen. Een emotionele rollercoaster. Verdriet en vermoeidheid mogen er nu eindelijk uit. Thanks dat het er nu uit kan komen.
Judith

Vraag volledig vrijblijvend een gratis intake gesprek aan:

Praktijk informatie:

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09:00 t/m 17:00

06 – 149 539 76

Dennewitjeshof 25
3544 VN  Utrecht

Dennewitjeshof 25 3544 VS Utrecht