Heb jij al een flinke tijd last van onverklaarbare pijnklachten en wil je daar nu eindelijk weleens van af?

Maak kennis met VolDaan Massagepraktijk en ondervind de helende kracht van een therapeutische massagebehandeling
Boek direct je afspraak

VolDaan Massagepraktijk helpt jou als jij je hierin herkent:

Z

Je hebt last van pijnklachten tijdens je werk, zoals lage rugpijn, een stijve nek of gespannen schouders, waardoor je je niet goed kunt concentreren

Z

Je kunt niet meer pijnvrij bewegen tijdens het sporten, terwijl je weet dat het goed voor je is en je er juist blij van wordt

Z

Je bent continu chagrijnig want gewone dagelijkse dingen als boodschappen doen worden opeens een opgave omdat je last hebt van je pijnklachten

Z

Je staat futloos op en voelt je elke dag zo stijf als een hark. De drukte zal niet afnemen de komende tijd, maar je energie is echter ver te zoeken

Z

Je hebt geen ongeluk gehad en toch heb je al langere tijd last van pijnklachten

Z

Je hebt al verschillende therapieën gehad maar geen een geeft direct verlichting

Z

Je bent het zat om telkens maar naar de paracetamol te grijpen

Z

Er zijn veel dingen die momenteel je aandacht vragen waarover jij je zorgen maakt

Blijf niet onnodig met deze klachten rondlopen en kom weer in beweging. Ik verzeker je dat jouw pijnklacht snel te verhelpen is

Samen gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaak van je klacht.

Hallo, ik ben Daan den Ouden, masseur en sporttherapeut. Zonder dat we het doorhebben geeft ons lichaam signalen aan ons brein hoe het met ons gaat. 

Pijnklachten, vermoeidheid, zware, branderige of zeurende spieren – zo maar wat signalen waaruit valt af te leiden dat we teveel hooi op onze vork hebben. In veel gevallen lopen we ermee rond, “het hoort erbij” / “iedereen heeft het druk” / “niet aanstellen en doorgaan”. Totdat je lichaam letterlijk vastloopt en jij door de pijn niet goed meer kunt functioneren op je werk, normaal kunt bewegen of genieten van je sport.

Door goed naar deze signalen te luisteren en te voelen wat je lichaam jou te vertellen heeft kun je de balans herstellen. Met één of aantal stevige massage(s) geef ik jou direct verlichting van je klachten zodat jij weer je vrolijke, productieve zelf kunt zijn.

Hoe mijn cliënten mij ervaren

ALS WE SAMEN AAN DE SLAG GAAN EN JIJ JE EERSTE MASSAGE BOEKT DAN…

Z

Ervaar je direct en blijvend verlichting van je pijnklacht zodat jij weer geconcentreerd op je werk zit en weer lekker kunt gaan sporten

Z

Krijg je inzicht dat jouw fysieke klachten in veel gevallen veroorzaakt of in stand gehouden worden door jouw emoties

Z

Weet jij dat de oorzaak van jouw pijnklacht vaak ergens anders vandaan komt dan de plek waar je last van hebt

Z

Ga je met energie naar huis waardoor je weer zin krijgt om dingen te ondernemen

Z

Is het niet meer nodig om elke dag naar de paracetamol te grijpen

Z

Krijg je weer die lach op je gezicht terug en zul je weer leuk gezelschap voor anderen zijn

Maak kennis met de kracht van VolDaan Massagepraktijk

Daan helpt mij al een tijdje met mijn rug-nekklachten. Ik ervaar hem als iemand bij wie je je snel op je gemak voelt, ook belangrijk voor de ontspanning. Als je een professionele masseur zoekt, bel Daan 😉

Lianne Janssen

Administratief medewerker

Professionale praktijk aan huis. Had een klachtgerichte massage geboekt. Vol aandacht om oorzaak klacht te ontdekken en te behandelen. Na 1e afspraak direct 70% minder pijn. Zeer tevreden.

Miranda Camu

Zelfstandig ondernemer

Het was makkelijk om een afspraak te maken, zelfs op korte termijn. Voor de massage zelf hebben we nog even gepraat over pijnpunten en plekken die meer aandacht zouden mogen krijgen. Erg fijn. Goede ervaring!

Fieke Krijvenaar

Door een massage te zien als onderhoud voorkom je grotere klachten. Vergelijk het met de jaarlijkse APK-Keuring van de auto. Door regelmatig je lichaam te laten masseren voorkom je dat kleine kwaaltjes geen grote worden.

De (sport)therapeutische massages zijn speciaal gemaakt om ervoor te zorgen dat jij blijvend van je pijnklachten af komt zodat jij  weer pijnvrij kunt sporten.

Ik masseer stijve en pijnlijke spieren en verminder de pijn in en rondom je gewrichten. Aan de hand van je omschrijving van je klacht ga ik gericht aan de slag met de oorzaak.

Boek je eerste massage en neem afscheid van je pijnklachten

Na je aanmelding neem ik contact met je op om een afspraak te plannen

Praktijk informatie:

Openingstijden:
Maandag, Dinsdag en Vrijdag: 09:00 t/m 17:00

Woensdag en Donderdag: 09:00 t/m 22:00

06 – 149 539 76
Dennewitjeshof 25
3544 VN  Utrecht

Dennewitjeshof 25 3544 VS Utrecht

Annuleringsregeling:

Voor elke behandeling reserveer ik tijd. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen binnen 48 uur. Indien dit niet binnen 48 uur wordt afgezegd of je jouw afspraak mist, zal ik mijn tijd in rekening brengen.

Hoe mijn cliënten mij ervaren

Een fijne en ontspannen ervaring. Het voelde gelijk vertrouwd en op mijn gemak. Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt!

Anoniem

Een fijne ontspanningsmassage, die verder gaat dan alleen ontspanning. Daan vertelt hoe je spierstelsel in elkaar zit en waar de oorzaak ligt.

Esther Santoe

Leerkracht Basisonderwijs

Daan neemt de tijd om je te leren kennen en (aanleiding) voor de klachten te begrijpen. Massage geeft direct verlichting, ik kom terug!

Anoniem