Videocall Blessure Analyse

Hét video spreekuur voor hardlopers op afstand
ik meld me aan
9

Ben je net gestart met hardlopen en wil je het vanaf de start direct goed aanpakken?

Zou het niet zonde zijn als je enthousiasme binnen 3 weken in de kiem wordt gesmoord door een opkomende blessure?

9

Loop je regelmatig maar blijf jij last houden van terugkerende hardloopklachten?

Ben je het onderhand nu niet eens zat dat je daardoor telkens aan de kant staat en terug geworpen wordt in je trainingen?

9

Lukt het jou maar niet om eindelijk eens wat verder te lopen dan je gebruikelijke rondje?

Droom jij er ook van om ooit nog eens 10, 21 of zelfs die magische 42 km uit te kunnen lopen?

Versla voorgoed het Blessure-Beest

Hardlopers zijn doodlopers. En voor bijna 80% van de lopers is dat ook echt zo want zij krijgen vroeg of laat te maken met een blessure die ervoor zorgt dat ze lange tijd niet kunnen rennen!

Natuurlijk wil iedereen zo soepel als een hinde over de weg snellen. De praktijk is echter behoorlijk anders. Ik zie heel veel sjokkers, sjouwers en slepers voorbij zwoegen. Een ieder doet keihard zijn best om lekker te lopen.

Mijn lopershart doet pijn als ik aan al die beginnende hardloopklachten denk. Hardlopen is meer dan schoenen aantrekken en naar buiten gaan.

Ook de mensen die trainen bij loopgroepen of braaf een schema volgen krijgen vroeg of laat te maken met blessures. Ik vind dat er te weinig aandacht wordt besteedt aan het fundament om op een gezonde manier te lopen.

Wat nu als ik jou laat voelen aan welke punten je aandacht moet schenken zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over blessures?

“Topsportbegeleiding voor de Amateursporter”
Dat is waar ik voor sta met VolDaan

Ik vond het prettig met Daan over hardlopen te praten en hoe blessures te voorkomen. Hij is zelf ook sportief en weet veel van trainingsopbouw en oefeningen. Ik ga vol vertrouwen door met trainen.

André

Een mooi totaal beeld met handige inzichten en oefeningen die je snel eigen kunt maken en nu onderdeel zijn van mijn hardlooproutine

Richard

Daan komt erg professioneel over en ik heb zeker iets aan de coaching gehad voor mijn hardloop routine, top

Hanneke

Terug naar de fabrieksinstelling

Ikzelf loop per jaar meerdere (obstacle) runs van 19 tot 60 km. Dit vraagt veel van mijn lichaam. Per week loop ik gemiddeld 30 km en doe ik twee keer aan kracht- en conditietraining. Toch kan ik snel een volgende training aan en ben ik al meer dan 2 jaar volledig blessurevrij.

Mijn passie voor het hardlopen heeft ervoor gezorgd dat ik me ben gaan verdiepen in de hardloopsport om lopers te helpen met het voorkomen van hardloopklachten.

Vanuit mijn kennis als sporttherapeut kijk ik verder dan een symptoom alleen. Bewegen doe je met je hele lichaam. Spanningen en beperkingen worden in je lichaam ‘uitgesmeerd’. Waar op een bepaald punt verkorting of verkramping optreedt in een spier, leidt dat altijd ergens anders tot rekspanning of beperking in het beweegbereik. Hou je daar rekening mee, dan kun je aan de slag met het aanpakken van het probleem.

Laat mij je op afstand helpen. Via een video call maak ik een grondige analyse van je lichaam, je beweegbereik en bepaalde spanningen die aangepakt moeten worden.

€ 47,00         € 27.00

N

Ben jij het zat om telkens weer alleen het symptoom te bestrijden?

N

Wil jij nu eindelijk weleens de oorzaak van je klacht achterhalen?

N

Wil jij na een grondige analyse doelgericht aan de slag met je blessure?

Dan is dit de meest complete intake die je tegen gaat komen. Je profiteert van 3 jaar praktijkervaring en kennis van een expert in blessurevrij hardlopen.

Helder, goed, kundig en betrokken

Marja

Daan luistert goed naar je vraag en toont oprechte interesse

Rebecca

Rustig, vertrouwd, deskundig, vakkundig en ik voel dat het help

Sonja