6 foamrol hacks om elke dag zorgeloos te lopen!

Direct blessurevrij worden?

In de video zie je hoe ik met een foamroller de 6 belangrijkste spiergroepen van het hardlopen soepel en klachtenvrij hou. Ik gebruik daarvoor mijn “Prestatie-Killers” als uitgangspunt. Op basis van mijn ervaring als sporttherapeut en marathonloper heb ik een workshop ontwikkeld om deze bij elke loper aan te kunnen tonen. Het merendeel van de deelnemers aan de workshop hebben binnen 30 dagen aanzienlijk minder last van blessures en lopen nu sneller en verder dan ooit te voren. Ik de techniek, jij de prestaties!

Altijd blessurevrij blijven?

Ben je tevreden over je prestaties en je conditie maar wil je wél meer tijd en aandacht besteden in het soepel en klachtenvrij houden van je lichaam? Ga dan voor het VolDaan-Maandabonnement. Je krijgt maandelijks de mogelijk om langs te komen voor een algehele check-up om de spieren en gewrichten goed los te houden en te onderhouden. Ik geef tips en adviezen om het beste uit je lichaam te halen op gebied van trainingsbelasting en intensiteit. Daarnaast ontvang je een leuke welkomstbonus.